Šta je novo?

HTC 10

Свако хоће најбоље за своје паре.. Тотално је ок оволико се распитивати макар давао 100е..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Odustajem od ovog. Kaze da je neka nalepnica prelepljena preko celofana u koji je zamotana kutija pa se navodno ne vidi model id, ali se vidi imei. Ne bih da rizikujem i ubodem premiju sa lifestyle i sl.
Idemo dalje. Bitno je da se zna na sta sve treba obratiti paznju, nekome ce sigurno pomoci sva ova pisanija [emoji6]

Ja nesto mislim da je tajvanac. Pise S820 + kupljen u Tajvanu. :)

I na IMEI sajtu pise 2PS6300 sto je u stvarnosti = 2PS620000.

Poslednja izmena:
Cekam ove konje iz mts da mi odgovore i da vidim da li cu izboksovati raskid ugovora i isplatu svih rata za iP. Ako to ne uspem, onda prodam iP cim mi stigne novi neaktiviran i uzimam htc. Samo je pitanje da li od ovog lika ili neki sa nasih mreza. Ne bih da se vozam do Subotice i ispalim... Ne znam sta da mislim, dao mi je sve informacije koje sam mu trazio, ovi sajtovi govore u prilog tome da jeste za Tajvan radjen, ali me istovremeno odbija to sto ne znam Model ID...

Odustajem od ovog. Kaze da je neka nalepnica prelepljena preko celofana u koji je zamotana kutija pa se navodno ne vidi model id, ali se vidi imei. Ne bih da rizikujem i ubodem premiju sa lifestyle i sl.
Idemo dalje. Bitno je da se zna na sta sve treba obratiti paznju, nekome ce sigurno pomoci sva ova pisanija [emoji6]
Jeste nalazi se folija preko cijeloga telefona i morao bi da je makne da bi vidio pozadi koji je model,mada sad nesto ne mogu da se sjetim da li je folija providna pozadi pa moze da se vidi.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Japanska verzija nema Silver/Black kombinaciju na store-u.

Isto i Indija. A US verzije nikako nisu prodate u TW.

Ako pise na kutiji S820, 100% nije Lifestyle. Ne daje HTC lazne informacije. Moj M8 je 2.5GHz, pa lepo pise 2.5 na kutiji, a ne 2.3 :)

Poslednja izmena:
Nije ni US verzija jer su u pakovanju i hi-res slusalice.
Imam jos malo prostora, taman dok se ovo sa mts ne zavrsi, pa cu uzeti ili od ovog decka tu srebrno-crnu kombinaciju ili neki sa nasih mreza...

Kako su mutavi ovi na HTC live chat supportu. Vidi tamo i ti da pitas.

Ova me uputila: Stefan you need to contact to Taiwan service centre 

Nije ni US verzija jer su u pakovanju i hi-res slusalice.
Imam jos malo prostora, taman dok se ovo sa mts ne zavrsi, pa cu uzeti ili od ovog decka tu srebrno-crnu kombinaciju ili neki sa nasih mreza...
Tajvanac dobija sluske. Srebrno-crni(napred crni) je najlepsa kombinacija po meni.

Ja sam kontaktirao njih jos pre 100 godina kad sam nosio Desire i bili su bas super. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemere trenutno, ne rade. Moracu kasnije da pokusam da ih smaram [emoji4]

@Imotep95, i meni se ta crno siva kombinacija najvise svidja, zato sam i zapeo za ovaj model pa cak i da dam 20tak € vise.

@retype12345, hvala za info. Ako se seris jos necega, javljaj [emoji6]

Rade , editovao sam link.

Sta mislite o 1+3? Ja zagrizao bas dobro, ali kad sam video ove testove za stock ram managment... Moracu jos da cekam.

Nemere trenutno, ne rade. Moracu kasnije da pokusam da ih smaram [emoji4]

@Imotep95, i meni se ta crno siva kombinacija najvise svidja, zato sam i zapeo za ovaj model pa cak i da dam 20tak € vise.

@retype12345, hvala za info. Ako se seris jos necega, javljaj [emoji6]
Samo prosledjuju. Ne mogu da vide Tajvanske imei/sn brojeve. Kakvi likovi :)

Mora tajvan da se kontaktira direktno.

Ne zuri sa 1+3, da vidimo sta ce biti sa softverom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

21cad626afcf5ca436ceeee90825e328.jpg

Sad kad bih jos upeo da se snadjem na tom tajvanskom sajtu... Ne znam gde se prebacuje na engleski jezik pa da nadjem support... [emoji52]

Hint... Na desktop verziji, skroz gornji desni ugao iznad search bara, 3. tekst s leva :)

@azimuth Salji na mail slike kutije ako imas. I pitaj ih sta treba da ti provere.

Poslednja izmena:
Da javim samo da sam pronasao stranicu za chat support, ali kanda ne rade vec par sati... Nemam predstavu koja je razlika u vremenskim zonama, tako da mi preostaje jedino da cekam... Ako neko ukeba ove tajvance na chatu, slobodno moze sve da ih ispita, IMEI sam ostavio pa samo napred. Ono sto me interesuje jeste da li oni mozda mogu da provale taj famozni Model ID, eventualno da znaju koji je panel na telefonu (ako je Sharp to je samo pluscina), da li je radjen bas za njihovo trziste (pretpostavljam da uredno i normalno radi na nasim mrezama tj evropskim frekvencijama) i jos jednom da potvrde da li je to ta kombinacija boja.
Evo ga link za chat: http://www.htc.com/tw/contact/chat/
IMEI telefona je 354261072249394

Ova mi je potvrdila da je original i napravljen u Tajvanu(Po serijskom broju je vecina pravljena Tajvan A ili Tajvan B). I rekla je da je gray verzija. Ja je pitam carbon gray... Ne, samo gray kaze.

I za model id, posalji sliku kutije gde se vidi model id/IMEI i SN, na mail HTC Malazija/Singapur supporta. I pitaj ih da li je to HTC Taiwan CID: HTC_621

Poslednja izmena:
Odlicno! Hvala Zile!
Poslacu im pa da cujemo sta kazu [emoji6]
Sad jos samo da se izdogovaram sa mts-om i odoh po telefon [emoji4]

Evo sta kazu. Retardirana je podrska.

I ne mozes nista od njih da izvuces. Ni RUU fajlove, ni firmware ni OTA... Sva sreca pa postoji XDA, pa je lakse. Sammy ima vecu bazu firmware fajlova, ***.

Nego... Napravljen je u Tajvanu 11/5/2016. To je Carbon Gray verzija sa KP oglasa. Tajvan nema Silver/Gray verziju, vec ove http://estore.htc.com/tw/buy/zh-TW/shop/htc-one-10
US verzija ima Gray/Silver.

Postoji sansa da je Tajvanska verzija, S820 je SoC.

Prilozi

• Capture23.JPG
    Capture23.JPG
    12.1 KB · Pregleda: 134
  • Capture25.JPG
    Capture25.JPG
    19.4 KB · Pregleda: 136
  • Capture27.JPG
    Capture27.JPG
    17.1 KB · Pregleda: 136
  • Capture35.JPG
    Capture35.JPG