Šta je novo?

HTC 10

Pet sati je realna priča. Koristio sam ga danas isto kao i juče, i znatno je bolja situacija.
906da23ab8948323d3f9faddba2d9b33.jpg

e82e5935ef1dfd150e2ccdf4f883280d.jpg

18fd00da335217f3042075e39eec805d.jpg

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

To je sasvim ok baterija. Evo upravo vidim da jedan lik prodaje novi sa 2 god garancije za 490e,a prije dva dana bio je neki za oko 650e. Nevjerovatno.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Meni je M8 sa poslednjim update-om dosta bolji. Baterija/kamera/odziv, bolje nego na lollipop-u(koji je i na Nexusu bio shit pre 5.1.1 verzije). Za kk ne znam.

I dobro je sto vecinu HTC app imate na playstore-u. I npr lako dobijete novi launcher kao sto je M8 dobio freestyle layout sa 10-ke. Kod HTC 10 nemate neke Sense aplikacije, pa je i malo drugacija prica.

M9 isto radi bolje sa MM update-om. Ima promena u kernelu, kalibraciji ekrana itd.

5h SoT je realno stanje, baterija je u rangu M8-ce, sasvim dovoljna da izgura jedan dan. Cini mi se i da i Nexus 5X moze ovako (4:30-5:30). Plus si i koristio fb/wapp/insta/viber, sve to jede bateriju.

Postoji powersave mod i aktivira se na 15% baterije. Kod HTC 10 taj mod bolje funkcionise od onog na M9.

A sto se tice update-a... Nervira me sto dele na regione previse. Tajvan je dobio 1.55 update(1. Jun security patch), a EU je jos na 1.30 verziji. Ocekujem brzi update ove godine jer mislim da je vremenski manje potrebno odraditi olaksan Sense 8 Android N :)

@SretenBG U Boost+ app imas SmartBoost opciju koja gasi app u pozadini. Probaj da iskljucis to, pa vidi kako se ponasa :)

Da, ali onda kupuješ telefon koji ima možda još 6 meseci podrške.
Ko ima para bolje odmah da uzme i uživa u telefonu, ko će stalno nešto čekati :)

To je tacno ali pazi, nisam mislio na kupovinu bas posle godinu i po dana ili posle cele 2 godine mada i u tom slucaju npr htc/sony a posebno Nexusi predstavljaju dobar izbor po dosta nizoj ceni od pocetne.

htc 10 je prakticno tek poceo da se prodaje a krajem godine ce biti prisutan tek oko 5-6m na trzistu a cene po oglasima ce u tom trenutku vrlo verovatno biti oko 450-480e i to je to, telefon ce biti podrzan jos tih 18-ak meseci i to je sigurno a cena ce biti prihvatljiva, bitno je da nije preko 500e.

To je sasvim ok baterija. Evo upravo vidim da jedan lik prodaje novi sa 2 god garancije za 490e,a prije dva dana bio je neki za oko 650e. Nevjerovatno.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Hvala na savetu, deaktivirao sam tu aplikaciju pa cu videti hoće li baterija biti poboljšana. [emoji6]

^ to vazi i za jos drugih brendova, pa i Apple. Ne kazem da rade lose sa novijim verzijama sistema, ali ne rade kao na onoj sa kojom je dosao taj model. Htc je jedan od retkih gde nece da da ubiju hardver sa softverom, vec se trude da telefon pozivi sto duze.

Mozda sam bio previse iskljuciv, vazi i za druge ali ne uvek. Evo npr. Z2 radi mnogo bolje i lepse na 5.1.1 nego sto je radio na 4.4.x
M8 je na 6.0 takodje odlican. :)

Ovo je apsolutno tacno. Postavlja se pitanje koliko je Telenor trebovao 10-ki?! Mislim da ne vise od 100 komada. Sa druge strane i zasto bi porucivali vise kad Htc uzimaju uglavnom fanboy entuzijasti :)

Možda zato što je jako loša procena, kad su prodali sve u jednom danu. Izgleda da ima malo više HTC fanboy entuzijasta.

Da li neko zna ili jos bolje ako moze da proveri, da li su htc 10 iz telenora simfree ili zakljucani na mrezu?

To mi kazi [emoji4]
Imam neku varijantu da ga uzmem od lika koji je na nekom biznis ili kako se vec zove paketu, ali sam na mts pa mi je zato bitno da bude simfree...

Telenor u poslednje vreme ima konkurentne cene uz pakete.. npr g5 sam primetio da je jeftiniji nego u vip a sada i htc10. zanimljivo

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Telenor u poslednje vreme ima konkurentne cene uz pakete.. npr g5 sam primetio da je jeftiniji nego u vip a sada i htc10. zanimljivo

Sad gledam Telenor ponude, oko €460 i €20 na 2 godine, play+trio paket. I nije lose kako je bilo...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Stigao i u VIP danas.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Telenor prodavnica u Knez Mihajlovoj ulici u centru Beograda trebovala dva uredjaja Htc 10 i oba otisla isti dan.
VIP prodavnica isto u Kenz Mihajloboj ulici trebovala jedan primerak otisao isti dan.

Smesno...

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Komedija, podcjenjuju htc ili htc ima problem sa distribucijom (vjerovatno je ovo drugo)
MTS sigurno čeka veći broj uređaja, pa poslednji predstavlja ponudu...

Ne mogu da vidim koja je verzija u vip-u , ne radi im ona 360 stepeni kontrola ? :)
Silver je najlepša, samo da nije crna ...

Poslednja izmena:
Pa napisao sam sta su mi rekli iz htc srbija, kod nas ce se u prvo vreme moci legalno kupiti iskljucivo sivi sa belim napred i skroz crni, a zlatni ce doci nesto kasnije. Doduse, rekli su mi da ce sva tri operatera dobiti istovremeno telefone, ali evo izgleda da neko pravi zalihe a neko prodaje kako koji dobije...

E *** zlatni i crni - dve najružnije verzije ...
Na oglasima ima "Glacier Silver" srećom, ali će proteći još dosta vremena dok ne dođu na neku razumnu cenu :)

[YOUTUBE]v_xjMWRlwik[/YOUTUBE]

Buyers will apparently be able to get silver with either black or white (both Glacier Silver) on the front.

htc-10-global-glacier-silver-black-phone-listing.png

Poslednja izmena:
Sta znam, meni je i carbon gray ok. :)

pa dobro odavno se znalo da je crno/beli za USA tržište .. mislim da se pojavio još u UK i to je to.

on je ubedljivo najlepši a posle njega može da prođe i skroz crni.
beli i zlatni su bolesno ružni

Ja sam uzeo zlatni. Sve vise i vise zalim sto nije crni. [emoji2]

Na sta treba posebno obratiti paznju pri kupovini? Da li postoji ili je neko negde procitao da mu ovo ili ono skripi, zeva, sta god? Ne bih da se mlatim, a imam tu potencijalnu opciju da ga uzmem za osetno ispod cene... Svaki savet je dobrodosao.

Pa nista posebno, proveri kao i sve ostale. Uniformisanost ekrana, wifi, pozive, bt, gps, kameru. Nema za sada nista na sta se posebno neko zali.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pitam jer cu biti u poslovnici, a tamo imam vremena dok je ne zatvore. Ja sam od onih picajzli koji ce telefon izmaltretirati do maksimuma pre nego sto zavucem ruku u dzep. Zato sam i pitao, da li postoji nesto na sta treba posebnu paznju obratiti ili jednostavno nema nekih izrazitih boljki, vec samo ona klasicna provera ovog sto si i sam naveo? [emoji4]

Nazad
Vrh Dno