Da, ali onda kupuješ telefon koji ima možda još 6 meseci podrške.
Ko ima para bolje odmah da uzme i uživa u telefonu, ko će stalno nešto čekati![]()
Hvala na savetu, deaktivirao sam tu aplikaciju pa cu videti hoće li baterija biti poboljšana. [emoji6]To je sasvim ok baterija. Evo upravo vidim da jedan lik prodaje novi sa 2 god garancije za 490e,a prije dva dana bio je neki za oko 650e. Nevjerovatno.
Sent from my D6503 using Tapatalk
cesto telefon i radi najbolje na verziji softvera sa kojom je i izasao
Ovo je apsolutno tacno. Postavlja se pitanje koliko je Telenor trebovao 10-ki?! Mislim da ne vise od 100 komada. Sa druge strane i zasto bi porucivali vise kad Htc uzimaju uglavnom fanboy entuzijasti![]()
Sad gledam Telenor ponude, oko €460 i €20 na 2 godine, play+trio paket. I nije lose kako je bilo...Telenor u poslednje vreme ima konkurentne cene uz pakete.. npr g5 sam primetio da je jeftiniji nego u vip a sada i htc10. zanimljivo
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Buyers will apparently be able to get silver with either black or white (both Glacier Silver) on the front.
Necu hvala. [emoji2] [emoji2] [emoji2]Oces li da se mijenjas? Ja tebi z2 bijeli ?
Sent from my D6503 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari