retype12345
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.03.2010
- Poena
- 170
Na koje mislis je li na Hi-Res?
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Koristim onu google photos. Pa bas zbog toga sto ti kazes,ja sam navikao na Htc-ovu galeriju pa mi je ova sad potpuno neobicna.Imas alternativnih. Na sonyju sam makao njihovu album i instalirao quickpic. I podrzavam odluku, samo bi bilo isto dbr za one koji si navikli na nju da je stave u play store, pa ko hoce moze da je instalira.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Nema.Nema je na ps-u za HTC 10?
In da house [emoji5]
![]()
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Opa Carbon Gray, cestitamIn da house ☺️
![]()
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Steta, dobra je app, mogli su da ostave neke sense 7 aplikacije na ps za 10-ku.Nema.
Imas alternativnih. Na sonyju sam makao njihovu album i instalirao quickpic. I podrzavam odluku, samo bi bilo isto dbr za one koji si navikli na nju da je stave u play store, pa ko hoce moze da je instalira.
Sent from my D6503 using Tapatalk
vidi da li imaš tianmu ili sharp displej
https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.devcheck
skini ovaj program i vidi da li imaš tianmu ili sharp displej. mislim da za to ne treba root
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Dobar opis.Evo tek sada stizem da nesto napisem, ceo dan sam napolju. E ovako, prvi utisci su dobri za sada, izrada je strasno dobra, deluje mi neunistivo. Probao sam da ga savijem, nista nigde ne mrda, kao cigla. Ova boja carbon gray je odlicna, na slikama ne deluje tako. Deluje zaista ispresivno ovako kad ga gledam na stolu. Par drugara je videlo telefon danas, svi su se odusevili. Neki opasan premaz na ekranu ima, ne ostaju otisci uopste, ni na ledjima takodje. Sto se tice ekrana, na prvu loptu mi se nije svideo, onda sam prebacio boje u sRGB i to je bilo to. Osvetljenje je dosta jako, ali izgleda da dosta srce baterije. Kad smo vec kod nje, ne obecava mnogo za sada, ali videcemo posle par punjenja i praznjenja kakva je situacija. Sto se tice rada, sve je fludino bez stucanja, kao i na mate 8 sa kojim sam bio odusevljen. Kameru nisam stigao da testiram, nadam se da cu sutra stici. Sto se tice zvucnika, mislio sam da ce biti dosta glasniji, ali nisu tihi da me neko ne razume pogresno. U theatar modu rade glasnije od music moda, medjutim music mode zvuci mnogo bolje i punije. Mozda ce kroz neki update to da unaprede. Problem sa wifi nemam kao sto se pisalo, isto hvata signal kao i mate 8, i na 2.4GHz i 5.8GHz. Za kraj jos da napomenem da ovaj telefon ima brutalno jak motor za vibraciju, zaista neverovatno u poredjenju sa telefonima koje sam do sada koristio. [emoji4]
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari