Šta je novo?

HTC 10

One su standardne, nema drugih. Cena im je realna 30-ak dolara pre nego marketinskih 100$

Poslednja izmena:
Samo mi nije jasno zasto su makli HTC Gallery.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Imas alternativnih. Na sonyju sam makao njihovu album i instalirao quickpic. I podrzavam odluku, samo bi bilo isto dbr za one koji si navikli na nju da je stave u play store, pa ko hoce moze da je instalira.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Imas alternativnih. Na sonyju sam makao njihovu album i instalirao quickpic. I podrzavam odluku, samo bi bilo isto dbr za one koji si navikli na nju da je stave u play store, pa ko hoce moze da je instalira.

Koristim onu google photos. Pa bas zbog toga sto ti kazes,ja sam navikao na Htc-ovu galeriju pa mi je ova sad potpuno neobicna.

Nema je na ps-u za HTC 10?

In da house ☺️
81053a70958bbc0efa620446aee7cd10.jpg

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Ala ste brzi! Cestitam ;)

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Isto, quickpic je odlicna. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

U NS izgleda da ga nije bilo u poslovnicama Telenora. Njesra... Valjda ce uskoro u mts ili vip stici...

Eu verzija, dolaze hi res sluške [emoji4]
Uzeo u Telenoru danas preko paketa, dobio dodatni popust kao dugogodisnji korisnik dva broja. Za sada su utisci odlični, jedino mr brine baterija, mate 8 me razmazio totalno. [emoji4]

Poslednja izmena:
Neka je sa srecom. Javljaj za tu bateriju. :)

Zar je bas tolika razlika? Moze da pise i Vojkan pa ne mora da znaci da je katastrofa. :D

Sharp nema toliko izrazen pink tint. Tianma da, mada neki pricaju da se posle 2 nedelje izgubi, ali nisam siguran u to.

Sharp ima i jace osvetljenje, dok je Tianma u rangu sa M8.

Poslednja izmena:
Cestitke Sretene:) bio bi i moj izbor u moru Android telefona[emoji41]

TT

sharp ,super. žile je izložio detaljno razlike :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

E ne znam samo za bateriju, tj. sa kojim je panelom bolja.

Sreten, dobio si dobar panel. :)

Sretene piši malo o telefonu i utiscima, uporedi ga sa prošlim telefonima :)

Evo tek sada stizem da nesto napisem, ceo dan sam napolju. E ovako, prvi utisci su dobri za sada, izrada je strasno dobra, deluje mi neunistivo. Probao sam da ga savijem, nista nigde ne mrda, kao cigla. Ova boja carbon gray je odlicna, na slikama ne deluje tako. Deluje zaista ispresivno ovako kad ga gledam na stolu. Par drugara je videlo telefon danas, svi su se odusevili. Neki opasan premaz na ekranu ima, ne ostaju otisci uopste, ni na ledjima takodje. Sto se tice ekrana, na prvu loptu mi se nije svideo, onda sam prebacio boje u sRGB i to je bilo to. Osvetljenje je dosta jako, ali izgleda da dosta srce baterije. Kad smo vec kod nje, ne obecava mnogo za sada, ali videcemo posle par punjenja i praznjenja kakva je situacija. Sto se tice rada, sve je fludino bez stucanja, kao i na mate 8 sa kojim sam bio odusevljen. Kameru nisam stigao da testiram, nadam se da cu sutra stici. Sto se tice zvucnika, mislio sam da ce biti dosta glasniji, ali nisu tihi da me neko ne razume pogresno. U theatar modu rade glasnije od music moda, medjutim music mode zvuci mnogo bolje i punije. Mozda ce kroz neki update to da unaprede. Problem sa wifi nemam kao sto se pisalo, isto hvata signal kao i mate 8, i na 2.4GHz i 5.8GHz. Za kraj jos da napomenem da ovaj telefon ima brutalno jak motor za vibraciju, zaista neverovatno u poredjenju sa telefonima koje sam do sada koristio. [emoji4]
4555efe5d61f7eac054b4b16f0ad4a45.jpg

91dca45b3f9bbe001296a7fc929d1f9d.jpg

e8821d982138cbc8e403fd7acf3ccfba.jpg

Poslednja izmena:
Vezano za vibraciju, jesi li koristio mozda Z2 ili neki slican Sony? Cisto me zanima poredjenje vibracije jer je na Z2 izuzetno jaka.

Cini mi se da je imao Z2.
Evo tek sada stizem da nesto napisem, ceo dan sam napolju. E ovako, prvi utisci su dobri za sada, izrada je strasno dobra, deluje mi neunistivo. Probao sam da ga savijem, nista nigde ne mrda, kao cigla. Ova boja carbon gray je odlicna, na slikama ne deluje tako. Deluje zaista ispresivno ovako kad ga gledam na stolu. Par drugara je videlo telefon danas, svi su se odusevili. Neki opasan premaz na ekranu ima, ne ostaju otisci uopste, ni na ledjima takodje. Sto se tice ekrana, na prvu loptu mi se nije svideo, onda sam prebacio boje u sRGB i to je bilo to. Osvetljenje je dosta jako, ali izgleda da dosta srce baterije. Kad smo vec kod nje, ne obecava mnogo za sada, ali videcemo posle par punjenja i praznjenja kakva je situacija. Sto se tice rada, sve je fludino bez stucanja, kao i na mate 8 sa kojim sam bio odusevljen. Kameru nisam stigao da testiram, nadam se da cu sutra stici. Sto se tice zvucnika, mislio sam da ce biti dosta glasniji, ali nisu tihi da me neko ne razume pogresno. U theatar modu rade glasnije od music moda, medjutim music mode zvuci mnogo bolje i punije. Mozda ce kroz neki update to da unaprede. Problem sa wifi nemam kao sto se pisalo, isto hvata signal kao i mate 8, i na 2.4GHz i 5.8GHz. Za kraj jos da napomenem da ovaj telefon ima brutalno jak motor za vibraciju, zaista neverovatno u poredjenju sa telefonima koje sam do sada koristio. [emoji4]
4555efe5d61f7eac054b4b16f0ad4a45.jpg

91dca45b3f9bbe001296a7fc929d1f9d.jpg

e8821d982138cbc8e403fd7acf3ccfba.jpg
Dobar opis. :)

Da li si probao slusalice? I da li je zakljucan bootloader? :)

A baterija, siguran sam da je u rangu sa M8, po onome sa xda(realni ss-ovi). Verovatno imas 1.30 software posto je na njemu, EU verzija zakucana trenutno.

1.55 vec izasao za TW i donosi razna poboljsanja kamere.

Poslednja izmena:
Jaca je vibracija nego na Z2. Slušalice nisam stigao da probam, nisam ih ni otpakovao. Bootloader je zaključan. Jeste, 1.30 je verzija softvera.
Dodao bih da senzor otiska prsta radi odlično, ocekivao sam da će da greši, s obzirom da je male površine i da ne naleze ceo prst kao na mate 8, medjutim prijatno sam se iznenadio kako je sve to rešeno.

Poslednja izmena:
Vrh Dno