Šta je novo?

HTC 10

Pa ta vibracija onda ubija koliko je jaka, tj. prejaka. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

^slazem se. Z2 ima bas jaku vibraciju. Dobra je stvar sto ce se cuti i kad je tel u jakni i po dzepova. Ne treba ocekivati cuda od barerije nekih 5h sot i to je to.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ma neka vibrira jako, to je plus, samo da nema onog tandrkanja i zveckanja sto stvara osecaj kao da ce se telefon raspasti [emoji1]

Elem, nema ga vise ni u Telenoru, a mts kad dobije - dobio je. Isto vazi i za vip.
Gledao sam nocas neke review-e na yt, svi pricaju o tom sot-u od oko 5-5:30h, a bez igrica se popne na preko 6h. Rekao bih da je to vise nego korektno.

U svakom slučaju baterija je u rangu S7, a edge je već priča za sebe, ipak je veći ekran, a i baterija. S7edge je i skuplji telefon, onaj ekran ne odgovara svakome, ali kapa dole za dimenzije 5.5" telefona.
U mts-u izgleda tek od naredne sedmice.

Pa realno bice slabija baterija na htc10 od s7. Ali za vecinu bice dovoljna.

Zavisno od toga kako se koristi (web browsing, chat, igrice i sl.) S7 od kolege ne izdrži preko 4h SOT-a na dnevnom nivou, tako da ne znam... Ni meni M8 nikada nije mogao postići rezultate koji se pišu po forumima.

Pa verovatno koristis jace osvetljenje i 3G i dovoljno da ne bude ni upola dobro. Mnogo je velika razlika izmedju wifi + slabo osvetljenje i 3G sa jacim.

Normalno, ali za obicne korisnike bice to sasvim ok, plus ima brzo punjenje. Meni Z2 ne moze da izgura dan, uvjek moram sa ga pripunim.

I dalje mi nije jasno sta mu radis kad ti ne izgurava. Jedino ako bijes jako osvetljenje i 3G ceo dan. :)

Oprilike svaki dan 2h i vise skype ili viber video pozivi, plus koriscenje vibera i whats app za normalne pozive i poruke, facebook, messenger, insta, forumi, youtube malo, ponekad neka igrica itd. Cak ga moram pripunit i kad sam kuci na wifi, a kad sam na 3g def jos jedno punjenje mora :D vadim mu dusu stv, ali i baterija mi je malo oslabila sig, ali i da je nova opet bi ga morao pripunit jer je ovo bas izivljavanje na tel :D

Jel pričaš nekad ovako uživo sa ljudima, odeš na kafu i ostaviš telefon sa strane? [emoji60] [emoji15] [emoji1]

^ Itekako idem, i treniram i sve postizem. A razlog ovakvog koriscenja je jer imam vezu na daljinu nekih 600km. Pa ti je sad sig sve jasno :)

Pa spavas li nekad covece? :D

Nemoj da ti pada na pamet onda da menjas za Z2. :D

Jos ovo i da ne idemo u off. Ma htio sam prvo mate 7, jer ima brutalnu bateriju, pa sam se zapalio za htc m8, ali onda razm i vidim da nije to to da vise gubim. Sad kad bi uzeo neki tel bio bi to s7 /edge ali je cijena prebolesna za tel, ili mate 8/6p a opet ne znam bi li mi bio veliki. Tako da ostajem na z2 dok se ne poklope kockice za neki drugi :D

Dok ne stigne Sreten sa novim utiscima. .D
Pa M8 ti nikako nije upgrade, a za tvoje zahteve downgrade sigurno. Jedino da ides na taj Edge ako ti ne smeta softver posle Z2. Razmisljao sam i ja o Edge-u ali nikako da se TW i ja pomirimo. :D

Ne znam ko te tera da koristis taj tw. Evo koji nemam nista protiv tw sam uzeo da probam kombinaciju nova launchera prime i good lock aplikacije i skroz mi se svidja mogu ti reci a od pomenutog tw nema ama bas nista. Ko god mi uzme telefon cudi se cudu kakav je ovo samsung :)

Pa i ne koristim, zato ga i nisam uzeo. A uopste nije problem u izgledu, koji se lako menja, vec u ponasanju samog sistema. Lagovima i nedostatku multitaskinga.

Pa i ne koristim, zato ga i nisam uzeo. A uopste nije problem u izgledu, koji se lako menja, vec u ponasanju samog sistema. Lagovima i nedostatku multitaskinga.

Očigledno ne smemo kritikovati taj famozni S7E [emoji23]

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Popravlja se situacija sa baterijom. Izgleda da je nekih pet sati SOT-a realna priča. To mi završava posao svakako. Quick charging je strava. Za sat vremena se otprilike napuni skroz.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

U temi verovatno ne, inace pljuste poencici. :D

Izvinjavam se zbog off-a...
Sećam se ovako je bilo kad sam uzimao M7.
Agresivan uvoz je uradjen za srpsko tržište - 11 komada :)

Izvinjavam se zbog off-a...
Sećam se ovako je bilo kad sam uzimao M7.
Agresivan uvoz je uradjen za srpsko tržište - 11 komada :)
Ovo je apsolutno tacno. Postavlja se pitanje koliko je Telenor trebovao 10-ki?! Mislim da ne vise od 100 komada. Sa druge strane i zasto bi porucivali vise kad Htc uzimaju uglavnom fanboy entuzijasti :)

Ја бих узео, ал ми се не уклапа у плату и буџет...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Gde zurite? Odlican fon ce ostati odlican i za 6,12+ meseci, posebno ako htc nastavi sa kvalitetnom softverskom podrskom, vrlo verovatno ce i biti tako.
A vec za 6 meseci ce im primetno pasti cena po oglasima :)

Bas tako. Pa pogledajte M8, i dalje radi odlicno. :)

Da, ali onda kupuješ telefon koji ima možda još 6 meseci podrške.
Ko ima para bolje odmah da uzme i uživa u telefonu, ko će stalno nešto čekati :)

Sent from my Nexus 5X

Neki kojima telefoni rade dobro ne vole da apdejtuju nikad nista :)

cesto telefon i radi najbolje na verziji softvera sa kojom je i izasao

Nazad
Vrh Dno