Ja jos nisam dotle stigao, bebac kad spava uvece od 8 pa koliko stignem uz povremena uspavljivanjaMozda je trenutni zanos, ali mislim da su sporedne misije bolje nego li u Witcher 3. Ili mozda zabavnije, ne znam...ali su sjajne.
Dizajn one prasume, tacnije dela mape na kom se stize posle 15 20 sati je nesto najlepse dizajnirano sto sam ja video. Podseca na Tsushimu, sa sve onom maglom. Nestvarni predeli.
Imam jedan problem, Tallneck sa katancem, da kazemo drugi Tallneck po redu na mapi, sta se tu desava? Guglao bih, ali naicicu bezveze na neki spojler. Jel ga otkljucao neko?
da, ali kada učitam save.Jel kod vas na mapi ostane ikonica bele bolje ( Firegleam) iako je loot već uzet ? Kod mene je ikonica ista iako sam već pokupio loot pa ne vidim na mapi gde sam već bio a gde još ne
Dve sam odradio, samo su nestale sa mape.Jel kod vas na mapi ostane ikonica bele bolje ( Firegleam) iako je loot već uzet ? Kod mene je ikonica ista iako sam već pokupio loot pa ne vidim na mapi gde sam već bio a gde još ne
Igra izgleda dosta bolje u resolution modu. U performance slika jako treperi i cesto uopste ne mozes da vidis protivnike zbog previse detalja.Znam da je pitanje islo na prvim stranicama, ali me interesuje sad na vecem uzorku - igrate li ovu igru na fidelity ili performance i kako se ukupno ponasa u tim modovima do kraja igre?
Na nekim mestima da, na nekim ne. Tako da nisi jedini.Jel kod vas na mapi ostane ikonica bele bolje ( Firegleam) iako je loot već uzet ? Kod mene je ikonica ista iako sam već pokupio loot pa ne vidim na mapi gde sam već bio a gde još ne
Ja igram na performance, na 4K tv-u - iskreno nisam sad primetio da mi nedostaje nešto za grafičke strane.
Što se tiče primećivanja neprijatelja, tu se slažem - ali nisam probao drugi mod, mislio sam da je to jednostavno tako
Što se same tiče igre, sad sam malo zagrebao po priči i ono... to je horizon, i to mi se dopada. Sama igra mi više liči na DLC, nego na drugi deo.
A o tome ne znam šta da mislim - drago mi je što igram i što je tu, ali puna cena me smara. A nisam baš nešto fan da zovem drugim delom jer je grafički bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari