MR. BASTARD
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.04.2011
- Poena
- 154
Jel ima neko problema sa Hitachiem od 2TB? Znatno usporava kad se predje 1tb otprilike...
Jel ima neko problema sa Hitachiem od 2TB? Znatno usporava kad se predje 1tb otprilike...
... naručiš preko neta, dođe ti na kućnu adresu i jeftinije izađe, bar mene pošto nisam iz BGa, nego da sam lično otišao.
Inače hdd je takva komponenta da kako god da ga nabodeš ima da radiznači turiš ga u najbliži sata port, upališ komp i on će biti tu (podeliš na particije i to je to) ako baš hoćeš ne moraš ni da gasiš komp, samo otvoriš kućište spojiš 2 kabla na hdd i zatvoriš kućište...
To se zove hot-burnable. P307 i ja tako spalili njegovog starog maxtora. Izgoreo hard ko lila.![]()
Sata diskovi mogu da se kace i raskacinju na "zivo", nemojte da penite bezvezeVELIKI NO NO!!!
Ko te naucio da nazivo bodes hdd u plocu?
Zelis da spalis elektroniku na hdd ili sta, imas nameru da nekome ucinis stetu nagovarajuci ga da nazivo prikljucuje hdd ...?
Hdd se uvek ukljucuje, prikljucuje, postavlja i sa plocom spaja preko unutrasnjih sata/ata konektora i naponskog kabla, kada je komp UGASEN!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari