sva 3 napajanja su ista
cors sa M je modularan, drugi nije
TT nije modularan
channel well je unutra u oba
Uzeh danas dve Asus R9 - 270 (nažalost finansije u trenutku nisu dozvolile više), namontirano u rig i puteno da radi. Za sada ništa preterano nisam dizao klokove, tek testiram stabilnost i temperature.
Nažalost hlađenje je lošije nego na onim 270X Top modelima sa 2 x 6pin PCIe, tako i da su temperature više - skoro 70C na 2000rpm.
Doduše to je posledica prevelikog napona - 1,215V. Moram da vidim čime mogu da im spustim napon, MSI AB ne radi.
@mighty78 zarotiraj rigove za 180 stepeni da ti se vruć vazduh ne odbija od zid na karte..![]()
možeš da spustiš napon iz čega hoćeš ali klok mora da bude 950/1250 i možeš da spustiš na 1.175V
radi čak i iz cgminera
sa I 19 i tc 15508 to je 410 khs
zato što kad pređeš te klokove automatski napon ide nazad na 1.215. tj memoriju možeš koji mhz gore a da ostane na 1.175v ali dobijaš manji hashrate
Ne, sa GPU Tweak-om na prvoj kartici radi 1050/1450 sa svega 1.1V i to daje 58C@1450rpm.
Ali GPU Tweak ne vidi drugu karticu pa na njoj ne mogu da namestim napon. Na njoj mi ostaje 1.215 čak i sa 950/1400 i temperatura je viša za 8C iako su mnogo niži klokovi od prve.
http://forums.guru3d.com/showthread....ht=280x+gamingKoja fora je bila sa afterburnerom, znam da je morao neki fajl iz afterburnera da se izbrise (ili tako nesto) da bi mogao napon da se povecava/smanjuje?
Gpu tweak prepoznaje samo karticu koja je ubacena direktno u slot, ostale nista...
Not Found :/http://forums.guru3d.com/showthread....ht=280x+gaming
Radi..ali skida samo za -96mV.
Moje MSI-ovke na to naponu(1.106V) mogu preko 1100 MHz,al' ne "skida" vise...
Koja fora je bila sa afterburnerom, znam da je morao neki fajl iz afterburnera da se izbrise (ili tako nesto) da bi mogao napon da se povecava/smanjuje?
Gpu tweak prepoznaje samo karticu koja je ubacena direktno u slot, ostale nista...
Koja fora je bila sa afterburnerom, znam da je morao neki fajl iz afterburnera da se izbrise (ili tako nesto) da bi mogao napon da se povecava/smanjuje?
Ne, sa GPU Tweak-om na prvoj kartici radi 1050/1450 sa svega 1.1V i to daje 58C@1450rpm.
Ali GPU Tweak ne vidi drugu karticu pa na njoj ne mogu da namestim napon. Na njoj mi ostaje 1.215 čak i sa 950/1400 i temperatura je viša za 8C iako su mnogo niži klokovi od prve.
Ovaj coinotron iz dana u dan sve gori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari