Šta je novo?

Half Life 2 - zaglavio sam se!

e mhz i probaj ovo..... kada dodje do onih vrata da ispritiska dugmice da ih otvori.... tu sejviraj i ako ne bude htela u lift,, loaduj taj save.... onda bi trebalo da udje. ;)

E da, moze i to da pomogne sto kaze dAmN... :type:

POZ :wave:

za mhz-a . kucaj u konzoli naredbu da ti pokazuje frame rate , pored frame rate pokazace ti i ime mape na kojoj se trenutno nalazis . ime mape se zavrsava sa brojem 01. Opet spusto konzolu i kucaj : map (ime mape na kojoj se nalazis samo na krju umesto 01 stavi 02 ) . prebacice te na sledecu mapu koja je odmah po izlasku iz lifta . Garantovano ce da uspe

Za ribe pored lifta Alix i ona druga treba primeniti sledeće, prvi lift na početku igre trebas da uđeš u lift pre nego što alix završi sa divanom, a za onu drugu u balck mesa east-u obrnuto, sačekaš da ona završi sa pričom i onda će ući u lift (ako ti nisi ušao pre), pa ti za njom. To je meni palilo u 99.99 % pokušaja.

Poslednja izmena:
eternity je napisao(la):
Zaglavio sam se na onom delu gde treba da postavis 3 ona torenta koji ce da poubijaju one strazare sto dolaze.Pojavi se 7-8 onih strazara,ubijem ih i ona riba kaze kako mora da me ostavi samog neko vreme.Posle toga nista se ne desava.
Same thing!!!
Postavim turete i riba mi kaze dolaze sa svih strana a njih gde koji i posle toga nista, cak sam probao postavljati sanduke i popeti se gore ali riba tamo stoji i cuti!!!
Jel se moraju na posebna mesta staviti tureti?

MarkoJ. je napisao(la):
Same thing!!!
Postavim turete i riba mi kaze dolaze sa svih strana a njih gde koji i posle toga nista, cak sam probao postavljati sanduke i popeti se gore ali riba tamo stoji i cuti!!!
Jel se moraju na posebna mesta staviti tureti?

Ne, pobijes sve i ona dodje do tebe.
Igra vam baguje.

Fazon je sto meni dodje njih samo nekoliko oko 4-5 i ona kaze da ce doci ali nista!
Skinuo sam walkthru i nista , nema veze kako postavish turete oni uglavnom dolaze ko ludi i ti ih pokokash i ides sledeci chapter!!
Pomoc!!!(ideje!!!)

pa dobro je tako, nije bug, petre ti mislis na onaj deo gde imas dva tureta, tamo dodje po tebe, ovde sa tri mislim da ti odes sam dalje, ona se samo javi, i onda ides da ubijes jos jednu kraljicu, valjda....

edit: izvinjavam se, sad sam setio, da doje i onda otvori forcefieldove da mozes da prodjes dalje...

Poslednja izmena:
Secam se da posle njih 10-ak, javi se riba i kaze nesto poput: "I can't belive it. They are coming from anywhere". Tada se pojave desetine njih sa svih strana. Na kraju, kao sto rece gx-x u editu, dodje riba i otvori put za dalje.
Poz!

MarkoJ. je napisao(la):
Fazon je sto meni dodje njih samo nekoliko oko 4-5 i ona kaze da ce doci ali nista!
Skinuo sam walkthru i nista , nema veze kako postavish turete oni uglavnom dolaze ko ludi i ti ih pokokash i ides sledeci chapter!!
Pomoc!!!(ideje!!!)
Kako da predjem ovaj deo , ima li neka sema da se kuca u konzoli za preskakanje tog dela!

MarkoJ. je napisao(la):
Kako da predjem ovaj deo , ima li neka sema da se kuca u konzoli za preskakanje tog dela!

Kucaj u konzoli:map d2_prison_08

Hvala probacu tj dacu sve od sebe!!

Evo jednog pastirskog uputstva.

Meni se Alyx zaglavila u zatvoru, nakon druge seanse sa postavljanjem tureta i odbranom od vojnika. Otvorila je vrata sto vode ka podrumu i stala. Ja sam otis'o dole, pobio one vojnike sto pogase svetla i bace baklje i dosao do vrata za koja sam shvatio da moze da ih otvori samo Alyx. Onda sam se vratio nazad po nju, prilazio joj tako da bi se ona sama odmicala od mene i tako se pomerala u smeru u kome sam ja to zeleo, pa kada naidje na neku krivinu (narocito stepenice) gde nece da skrene onda bi bacio bombu ispred nje pa onda ona sama pobegne od bombe bas u smeru u kome treba, i tako nakon potrosene 4 bombe sam je doterao do kontrolne sobe u kojoj je ona konacno dosla sebi i sama krenula do konzole da otvori vrata.

Eto, mozda ovo sa bacanjem bombe upali i na nekom drugom mestu kada vam se zaglavi neki lik.

Poslednja izmena:
kakvi ste lejmeri, ladno ne mozete da pobijete sacicu vojnika....cccc Meni je taj deo bio bas intersantan, ides svuda naokolo i sasipas im sacmu u facu,. turete su oborili u prvom naletu nisam ih ni dizao, samo sam furao od sobe do sobe i iskakao im u facu sa shotkom. Mnogo sam jak :d

E stvarno, ja sam presao po drugi put HL2 bez ijednog baga i to oba puta na hard :D

Invader je napisao(la):
E stvarno, ja sam presao po drugi put HL2 bez ijednog baga i to oba puta na hard :D
Ma koga si te bra nasao da lazes!!!??? :D :d

Pa naravno da ti ne baguje kada nista nisi dirao config-e, ali zato svaki put cekas onaj "node graph out of date" i moras da kucas ai_disable 0. :-devil-:

POZ :wave:

Pa stavio sam najnoviji autoexec i aifix koji u sebi sadrzi taj ai_disable 0 i ai_norebuildgraph 1 tako da ipak jesam dirao confige :D

MENI SE TO ISTO DESAVALO ALI JA SAM TO RESAVAO SAVE-OM U PRAVO VREME TAKO DA KAD SE ONA UBAGUJE SAMO LOAD-UJEM PA NASTAVIM SVE NORMALNO !!!

MOJ SAVET KORISTITE QUICKSAVE CHESTO I NECE BITI OVOGA :wall: ILI OVOGA :crash:

Jel moze neko ko je preso igru da okaci save da okaci save

Stigo sam do 10 nivoa i formatiro HDD.A mrzi me sve ponovo pa bi da nastavim odatle :)

Ne znam da li je vec neko kachio walkthrough, ali me mrzi sad da citam :)
Nego evo vam ga :)

Prilozi

• hl2walk.txt
    79.4 KB · Pregleda: 205
gx-x je napisao(la):
kakvi ste lejmeri, ladno ne mozete da pobijete sacicu vojnika....cccc Meni je taj deo bio bas intersantan, ides svuda naokolo i sasipas im sacmu u facu,. turete su oborili u prvom naletu nisam ih ni dizao, samo sam furao od sobe do sobe i iskakao im u facu sa shotkom. Mnogo sam jak :d

"Super,ti si nas idol,`ajde sad idi,radimo."

Ukuco sam u konzoli map imemapedokojesamstigo tako da mi vise ne trebaju save.

E da, cisto da znate onaj walktru nije konacan :) Lik ga pise dok igra, ali jos nije presao :)

Kako se prelazi zadnji nivo? :wall:

U jednom FAQ-u pise ovo:
14.5: Breen is about to escape! How do I stop the portal?
- Move to the left of the screen and suck energy balls toward you. Then
aim them toward the white light that is above Breen but below the portal.
Breen will get very upset if you’re doing it right.He will activate a core
shield. Keep firing at the white core, regardless of the gunships that try
to intercept you. Now, if this is on Hard, then take the Gunships out and
continue pelting the core with white energy balls.

Kada sa kuglama gadjam njegovu veliku kuglu, ona samo malo pocrveni. Ako gadjam u vrh kugle, njegova kugla krene da varnichi ali opet nista (iako sam je punio sve vreme dok se nije teleportovao). Kako da ga zaustavim?!?

Jel zadnji nivo sa onim dzinovskim bubama na 4 dugaceke noge? :_

Poslednja izmena od urednika:
Penji se sto vise gore kada dodjes do vrha pojavice se 2 hovera njih poskidash kuglama i onda gadjash taj portal ili sta je vec.Licno ja sam prvu kuglu ispalio iz centra te platforme i kasnije nije palilo pa sam se pomerio u levo(skroz)i razbijo ona vrata sto se okrecu i to je to!

Nazad
Vrh Dno