Šta je novo?

Half Life 2 - zaglavio sam se!

MarkoJ. je napisao(la):
Penji se sto vise gore kada dodjes do vrha pojavice se 2 hovera njih poskidash kuglama i onda gadjash taj portal ili sta je vec.Licno ja sam prvu kuglu ispalio iz centra te platforme i kasnije nije palilo pa sam se pomerio u levo(skroz)i razbijo ona vrata sto se okrecu i to je to!

Otprilike tako. Onaj portal u kojoj je on se okrece non-stop i treba skinuti ta vrata koja se nalaze po celom obimu portala-kugle.

Jel` ljudi, a sto ide na pocetku svake misije "Node out of date. Rebuilding bla, bla, bla"? Jel se to desava samo na 3 CD verziji?

MarkoJ. je napisao(la):
Penji se sto vise gore kada dodjes do vrha pojavice se 2 hovera njih poskidash kuglama i onda gadjash taj portal ili sta je vec.Licno ja sam prvu kuglu ispalio iz centra te platforme i kasnije nije palilo pa sam se pomerio u levo(skroz)i razbijo ona vrata sto se okrecu i to je to!
Uspelo je, hvala.

--------Nek ne cita ovo onaj ko nije preso igru!--------

E, necu ovo. Preso sam igru i isto kao i u kecu lik sa aktnasnom me ispali. Sta sada da cekam? HL3? Igra je super svaka im dala Valveovcima, al bas takvu originalnost da zadrze. Eeeee... C,c,c...

Da cujem vase komentare:

Poslednja izmena:
Izgleda da ja imam neku bas uzasno neigrivu verziju...
dosla je na dvd-u. BEZ instalacije, tj iskopirao sam sve fajlove na hdd (jel ima neki poseban dir za to?)
otprilike uspem max 10 minuta da se igram i to ponekad, onda igra posandrca, tj ni likovi ni neprijatelji me ne kontaju pa otprilike dosetam do nekog sa kime bih trebao da pricam, mogu da pucam u nejga, da skacem, ali nista...
jel ima pomoci (ovaj deo moze u pm) ili da bacim dvd kroz prozor i da brisem igru, takodje ajd mi neko objasni samo ukratko koja je najispravnija verzija igre i kako da je prepoznam...

Jel si na tom disku dobio RAR arhivu odakle treba da prebacis "modifikovani" client.dll u /hl2/bin ? Moj DVD ima veliki ISO fajl koji montiras na virtuelni drajv, onda sve odatle iskopiras na hard, pa sa pravog DVD-a iz te RAR arhive prebacis taj DLL... Bas pise u NFO-u da on ispravlja te krahove i pucanja...

Voodoo, nemoj mi reci da si presao igru za dan i po ? Nisi valjda kucao sifre za prelazak sa nivoa na nivo ? :d

Ej, Voodoo, nemoj tako, pa zar ne znas da je ovde piraterija naaaaaajstrozije zabranjena!? U stvari za mene jeste, za tebe izgleda nije. A mozda samo moram da predjem 3000 postova da bih govorio takve stvari? Sigurno je to...

Ogi. je napisao(la):
Ej, Voodoo, nemoj tako, pa zar ne znas da je ovde piraterija naaaaaajstrozije zabranjena!? U stvari za mene jeste, za tebe izgleda nije. A mozda samo moram da predjem 3000 postova da bih govorio takve stvari? Sigurno je to...

Pazi na svoj recnik, pazi sta i kako pises, i mozda i ti dobijes protekciju :d
Aj uzdravlje!

EDIT:
Ko god krene sa "pametovanjem" na forumu, nadrlja. Svi su kroz tu fazu prosli(pa i ja), ali nekome treba par dana da to shvati a neko nikada nece shvatiti. Zato pamet u glavi jer...one koji "pametuju" nijedno drustvo ne prihvata. Uozbiljite se malo, pocnite da postujete ljude oko sebe cak i kada vam neko zakera, staje na zulj. Ako neko nije, budite vi covek.

Poslednja izmena:
Ogi. je napisao(la):
Kakva bre piraterija, moj disk je original (Intenso DVD-R :d )

Milan82bh je napisao(la):
Nego....ufff sad sam na nivou gde kontrolises one bube......uuuuuuuu kako je do ja*a trip,bas se osecas mocno dok gledas kako one prozdiru one vojnike!!!!Hahahahah.....DO JA*A TRIP....IGRA JE SVETSKA....i posle neko nek kaze da Valve nije uveo(ponovo) revoluciju u FPS zanr!!!!!
Ziveo Valve,ziveo Freeman,zivele Buckove pice i MB pivo! :D :D :D

Cekaj, tebi je ladno zanimljivo da bacas one feromone unapred i onda se zastekas iza coska dok ih bube ne pojedu ?
Cime se sve ljudi danas ne odusevljavaju :)
Meni u HL2 smeta to sto su izgubili "osecaj" starog HL1. Nekako kao da su nabacali gomilu elemenata vidjenih u drugim igrama u malim kolicinama, samo zato sto su se pokazali uspesnim u tim drugim igrama. Malo squad borbe nalik na CoD, malo voznje i svi vozaci su srecni. Kao i sa filmovima, kao da prave filmove po istom kalupu gde se tacno zna sta u kojim filmovima mora da bude prisutno u kom minutu da bi te producenti uopste finansirali...

pa ne moras da bacas te feremone, bube same nadju sta da kolju :)

Ma lakse je kada ih usmeris feromonima, mada sam ja vishe voleo sam da ih izrokam...

Nego, zaglavih se u onoj zgradi pred kraj, znaci ona kula sto se videla iz svakog dela grada, sediste zlih cika... vozao sam se u onom cudu jedno pet minuta, zatim se popeo liftom i tu je omno polje koje ne umem da iskljucim! Imam samo gravity gun i mogu da privucem neke kugle sto se vide kroz kapiju, tu je i neka skalamerija u levom delu a ja pojma nemam sta da radim!!! Help

Opti, neverovatno, ali N E V E R O F U C K I N G V A T N O si smorio!!!!!!! Prestani!!! Shvatili smo poentu, ti mrzis HL2, u redu je. Samo ne znam odakle takva odbojnost...

OptiPlex je napisao(la):
Cekaj, tebi je ladno zanimljivo da bacas one feromone unapred i onda se zastekas iza coska dok ih bube ne pojedu ?
Cime se sve ljudi danas ne odusevljavaju :)
Meni u HL2 smeta to sto su izgubili "osecaj" starog HL1. Nekako kao da su nabacali gomilu elemenata vidjenih u drugim igrama u malim kolicinama, samo zato sto su se pokazali uspesnim u tim drugim igrama. Malo squad borbe nalik na CoD, malo voznje i svi vozaci su srecni. Kao i sa filmovima, kao da prave filmove po istom kalupu gde se tacno zna sta u kojim filmovima mora da bude prisutno u kom minutu da bi te producenti uopste finansirali...

Ima tu necega???

Ne mrzim HL2, samo mi je cudno da joj svi toliko mana nadju, a ocene ~99, sto igra uopste ne zasluzuje.

Zasluzuje 92, koliko sam joj ja i dao. FC zasluzuje 91, a doom 3 - 88! :)

Ljudi,desilo mi se nešto čudno dok sam igrao ovu igru,naime posle par sati igranja stigao sam do jednog prostranog nivoa ono sa hoverom,stao sam da razgledam i javila mi se slaba mučnina u glavi koja je počinjala da bude neprijatna pa sam morao da prekinem igru i pustim muziku.Nikada mi se ovo nije desilo ni u igrama ni u životu,putovao sam svim prevoznim sredstvima,ne znam u čemu je problem,da li je neko ovo doživeo?

Pe neki su pricali o tome ali meni se licno nije desilo, mada se nije desilo nikome koga znam. Mislim da imas morsku bolest :)

@S22
imas u onom thread-u "hl2 pusten preko steama...." pa u prvih par stranica objasnjenje sto se to desava!

@danijel: I ja sam imao isti problem i celo popodne sam se patio sa tim, fora je u tome da onaj fajl (zaboravih mu ime, nije mi na ovom kompu) ne kopiras u npr: c:\half life2\bin vec u c:\half life 2\hl2\bin U okviru Half Life 2 imas jos jedan direktorijum koji se zove hl2 i u njemu takodje ima direktorijum bin. Meni je igra pucala jos dok sam bio u vozu na samom pocetku.
Nadam se da sam pomogao.
Pozdrav,
Prole

@S22: jesi procitao upozorenje da igra moze izazvati napad kog epilepticara i potencialnih epilepticara i da treba da konsultujes lekara pre igranja ? :d

Meni se isti slučaj dogodio sa mučninom u glavi i morao sam prekinuti igru, iako nemam zdravstvenih problema. Odigrao sam niti neznam koliko FPS-a nikad mi se to nije dogodili, a znao sam igrati i po 8 sati bez prestanka.

meni se to nije desilo, ali mi se desavalo sa drugim igrama.
npr: Max payne 2

Meni je bila muka u fazi kada se prati onaj celavi i iskacu one andjame koje brzo trce. Jos na jednom mestu mi je bilo neprijatno, ne mogu da se setim tacno gde.

Mene boli glava kada toliko igram da vise nemogu da gledam na oci!!
poz..

Nazad
Vrh Dno