Šta je novo?

Half Life 2 - zaglavio sam se!

Bogami nema ni jednoj bug-a u retail verziji HL2 naspram one Steam-ane.

Kako bre, nema? Meni stalno baguje load i save...Evo malopre mi se izgubila save pozicija i moram opet da predjem nova prospekt. Zaglavio sam se na onom mestu gde je struja u vodi i ne znam sta dalje. Jel mogu nekako da predjem to na finjaka ili da iskoristim sv_grafity?

pa predjes na finjaka, treba da dodjes na drugu stranu prostorije, premestas kutije i skakuces po njima :)

Eh kakav sam mamlaz...presao sam na finjaka, nisam primetio kutije.
Hvala!

Jel neko zna kako da ukljucim 5.1 u half life2 ?

ili smo osudjeni na stereo zvuk ?

Jel neko uopste ukljucio 5.1 zvuk ?

Zaglavio se crnac

Kako da udjem kroz ova vrata (pogledaj sliku). Nemogu od ovog crnca. Probao sam ono AI_Disable, ali nece. Probao sam i da ga ubijem, nece, zilav neki crnja...

Prilozi

• d1_town_050001.jpg
    d1_town_050001.jpg
    182.1 KB · Pregleda: 79
resenje u takvim slucajevima je da snimis malo pre toga i besomucno ucitavanje pozicije dok ne proradi! :)

mikihog je napisao(la):
Kako da udjem kroz ova vrata (pogledaj sliku). Nemogu od ovog crnca. Probao sam ono AI_Disable, ali nece. Probao sam i da ga ubijem, nece, zilav neki crnja...

poptuno isti problem sam i ja imao, inace jedini sa AI-jem. Ali mi je naravno puko film i ukucao sam noclip. Medjutim u tom slucaju moras i sa tim noclipom da prodjes kroz vrata koja se nalaze pravo pa levo i da predjes u sledeci nivo jer crnja valjda otvara vrata.

Nece

Bojan Novakovic je napisao(la):
poptuno isti problem sam i ja imao, inace jedini sa AI-jem. Ali mi je naravno puko film i ukucao sam noclip. Medjutim u tom slucaju moras i sa tim noclipom da prodjes kroz vrata koja se nalaze pravo pa levo i da predjes u sledeci nivo jer crnja valjda otvara vrata.
Ukucao sam i to noclip, i nece. Sta bi trebalo da eadim kakda ukucam noclip?

skini fajlove sa pocetka teme.. meni je to tek tada proradilo.. dotle sam peezdeo i peezdeo :)

posle toga, naravno, ide voznja bagijem :))))))))

Ja sam imao istih problema i sam crncem a i posle toga.A ona fora sa ucitavanjem uopste nije radila.Jedan od nacina je da ukucas reset u konzoli cime pocinjes nivo od pocetka.Drugi nacin,koji je meni pomogao, je da instaliras HL2 enhancer.Posle instalacije sve je radilo kako treba da kraja igre.

Nazad
Vrh Dno