Same thing!!!eternity je napisao(la):Zaglavio sam se na onom delu gde treba da postavis 3 ona torenta koji ce da poubijaju one strazare sto dolaze.Pojavi se 7-8 onih strazara,ubijem ih i ona riba kaze kako mora da me ostavi samog neko vreme.Posle toga nista se ne desava.
MarkoJ. je napisao(la):Same thing!!!
Postavim turete i riba mi kaze dolaze sa svih strana a njih gde koji i posle toga nista, cak sam probao postavljati sanduke i popeti se gore ali riba tamo stoji i cuti!!!
Jel se moraju na posebna mesta staviti tureti?
Kako da predjem ovaj deo , ima li neka sema da se kuca u konzoli za preskakanje tog dela!MarkoJ. je napisao(la):Fazon je sto meni dodje njih samo nekoliko oko 4-5 i ona kaze da ce doci ali nista!
Skinuo sam walkthru i nista , nema veze kako postavish turete oni uglavnom dolaze ko ludi i ti ih pokokash i ides sledeci chapter!!
Pomoc!!!(ideje!!!)
MarkoJ. je napisao(la):Kako da predjem ovaj deo , ima li neka sema da se kuca u konzoli za preskakanje tog dela!
Probano RADI!!!eternity je napisao(la):Kucaj u konzoli:map d2_prison_08
Ma koga si te bra nasao da lazes!!!???Invader je napisao(la):E stvarno, ja sam presao po drugi put HL2 bez ijednog baga i to oba puta na hard![]()
gx-x je napisao(la):kakvi ste lejmeri, ladno ne mozete da pobijete sacicu vojnika....cccc Meni je taj deo bio bas intersantan, ides svuda naokolo i sasipas im sacmu u facu,. turete su oborili u prvom naletu nisam ih ni dizao, samo sam furao od sobe do sobe i iskakao im u facu sa shotkom. Mnogo sam jak :d
c3 je napisao(la):u saveovi su oko ~2mb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari