@Silent Pa sto me lozis, 15. nivo uopste nije samo odjavna spica!?? I video sam kraj. Da ti nije neko dao neku drugu igru a rekao ti da je to HL2?
Na svu srecu mogao je da se preskoci taj chapter pa sam igrao 15-i. Na kraju mi doduse apsolutno nista nije bilo jasno. U stvari nisam skapirao pricu generalno, verovatno zato sto nisam igrao prvi deo, a mozda i zbog toga sto smo svi zajedno se slozili da sam, jel' te, glup. Znam samo da se radi o nekom tamo teleportu. U svakom slucaju, vidi se da je prica vrhunska, i iako nisam najbolje shvatio o cemu se radi ipak sam svo vreme imao neki neobican osecaj igrajuci je, osecaj koji nikada do sada nisam imao. Sada shvatam zasto je toliko prica bitna za jednu igru. Znas ono kad' te tera da igras da vidis sta ce da se desi, pogotovu kada je ona riba odvela matorog u teleport i otisla sa njim negde a ja mislio da ce tu biti kraj igre. Tek me je onda interesovalo sta ce biti, a onda sledi pretposlednji nivo koji je zaista grandiozan.
Inace, presrecan sam i sto sam odigrao ovih 99% igre koje sam odigrao. Kada vidim kakve sve probleme ljudi imaju, utesim se, ja sam imao samo problem kod one ribe sto nije htela da udje u lift ali sam stvar sredio bukvalno iz prvog pokusaja.
Danas sam inace upoznao urednika emisije Game Over i coveku HL2 nece ni da se ucita, ima isti problem koji sam ja imao pre nego sto je prvi put startovao s' tim sto je meni nekako (ne znam kako) proradila a njemu nije. A taj problem samo imali samo on i ja. Ne poznajem nikog drugog sa takvim problemom niti sam cuo da ga je neko imao.
Vrlo je verovatno da ce se jos nekome pojaviti neki od ta dva problema, dakle problem sa ucitavanjem ili problem sa 14-im nivoom, jer igra ocigledno je toliko bagovita, barem ova nasa verzija i radi na svakom kompjuteru drugacije. Je*es ti igru kada moras u svakom momentu da se plasis da li ce ti u sledecoj sekundi sve lepo raditi. Zato cu je sada izbrisati i zaboraviti da sam je ikada igrao. Sto ne znaci da nije fenomenalna!
I jos mi jedna stvar nije jasna, mozda zato sto nisam igrao prvi deo. Na nekim slikama pre nego sto je igra izasla i posterima se pojavljivao glavni junak sa nekom bradicom i cvikerima, sve u svemu jedan meni licno totalno antipatican lik - a u igri se nigde ne vidi kako on izgleda. To onda znaci da se u prvom delu vidi kako on izgleda.
I koji je bre onaj lik na samom kraju igre sto zaustavi sve i prica neke gluposti? To je onaj sa pocetka igre, cini mi se, iz prvog intro-a ali ko je bre on?