starojko75
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.05.2004
- Poena
- 319
Hoces da kazes da se ni u prvom delu ni u jednom momentu ne prikaze faca glavnog lika? Onda mi nije jasno na osnovu cega on izgleda onako? Na osnovu nekih insinuacija? 
rotkod je napisao(la):Kako da predjem ovo? :bottle:
dAmN je napisao(la):evo i ja se zaglavih..... mada mozda je i bag.
vozim se onim airbotom i skocio sam sa njih kroz onu elektranu.... e sada dosao sam do one jedne zgrade u koju udjem i zatvoreme i kao proveravaju ko sam.... i onda onaj edna riba jao pa to ste vi? bla bla.... otvori mi vrata i dalje nista ne mogu da uradim, pridjem njoj samo cuti, onaj lik pored kaze da me doktor ceka.... a vrata ni jedna ne mogu da se otvore. sta treba da uradim?
mhz je napisao(la):@toxic
Probao i nista!!
Ajde zar niko nece da,da "save" posle lifta??
ToxiC je napisao(la):jesi probao i sa onom forom da je gledas u oci svo vreme ?!?
SilentDEX je napisao(la):@Ogi. sorry, ako sam te zeznuo ali meni igra nije zakucavala na kraju, pa sam poslednji chapter presao iz cuga, a kasnije mi nije padalo na pamet da ucitavam predjene pozicije, samo znam da pise credits (pa sam tako i zakljucio da je to odjavna spica; ocigledno sam lose zakljucio)
NEmoguce je da dobijes save jer igra cuva samo poslednjih 4 savovamhz je napisao(la):@toxic
Probao i nista!!
Ajde zar niko nece da,da "save" posle lifta??
ToxiC je napisao(la):@eternity
ja sam se tu naubijao njih tušta i tma, mlogo više od 7-8!!! mislim da treba da ti još iznailaze da ih se nakolješ pa će ti ona doći i pomoći![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari