Šta je novo?

Half Life 2 - zaglavio sam se!

Hoces da kazes da se ni u prvom delu ni u jednom momentu ne prikaze faca glavnog lika? Onda mi nije jasno na osnovu cega on izgleda onako? Na osnovu nekih insinuacija? ;)

rotkod je napisao(la):
Kako da predjem ovo? :bottle:

Zar ne vidite da je Ogi vec pitao za to kao i za sve ostalo(premda on kaze da je pitao samo jednom :) )? Vidim da ljudi postavljaju ista pitanja u ovoj temi, jedino mi logicno pada napamet da je Ogi kod svih usera na ignore listi :-devil-:

Ogi, lik je naucnik, doktor fizike kako mi se cini, ne mislis valjda da treba da izgleda kao Duke
Sto se tice G-mana on je neka mesavina Pusaca iz x-filesa i coveka u crnom, verovatno radi za vladu, ciu, otudjene centre moci :D i sl.
Nego moj ti je savet da predjes i prvi deo :smoke:

@Ogi
ja ti verovatno nisam merodavan ali da ti kazem da znam nekoliko likova koji su (kao i Ja) po nekoliko puta presli HL1 !!! ja ti toplo preporucujem da ga uzmes i predjes mnogo je dobar a i povezaces neke stvari! :)

evo i ja se zaglavih..... mada mozda je i bag.

vozim se onim airbotom i skocio sam sa njih kroz onu elektranu.... e sada dosao sam do one jedne zgrade u koju udjem i zatvoreme i kao proveravaju ko sam.... i onda onaj edna riba jao pa to ste vi? bla bla.... otvori mi vrata i dalje nista ne mogu da uradim, pridjem njoj samo cuti, onaj lik pored kaze da me doktor ceka.... a vrata ni jedna ne mogu da se otvore. sta treba da uradim?

dAmN je napisao(la):
evo i ja se zaglavih..... mada mozda je i bag.

vozim se onim airbotom i skocio sam sa njih kroz onu elektranu.... e sada dosao sam do one jedne zgrade u koju udjem i zatvoreme i kao proveravaju ko sam.... i onda onaj edna riba jao pa to ste vi? bla bla.... otvori mi vrata i dalje nista ne mogu da uradim, pridjem njoj samo cuti, onaj lik pored kaze da me doktor ceka.... a vrata ni jedna ne mogu da se otvore. sta treba da uradim?

To se meni isto desilo i neznam sta da radim,pomagajte
evo i gde se nalazim.poz

Prilozi

• hl3.jpg
    hl3.jpg
    115.7 KB · Pregleda: 85
@Ogi. sorry, ako sam te zeznuo ali meni igra nije zakucavala na kraju, pa sam poslednji chapter presao iz cuga, a kasnije mi nije padalo na pamet da ucitavam predjene pozicije, samo znam da pise credits (pa sam tako i zakljucio da je to odjavna spica; ocigledno sam lose zakljucio)

2 Damn & mhz: Iza vrata levo je lift o kojem je dosta pricano ranijih dana a riba je ona koja "zaglavi pored lifta" u tim pricama. Ljudi su ovaj problem resavali na razne nacine (procitajte threadove o hl2 ovde) ali mislim da se sve svede na to da moras nekoliko puta restartovati igru i da ce se sama pokrenuti. Kod mene je cini mi se resilo problem iskljucivanje captioninga ali mozda je i sama krenula posle bas tog restarta... Nadam se da ste odradili norebuildgraph hack.

ja sam snimio onaj fajl sto je ovde neko okacio vezi ai.... i proradilo... :D

@damn
evo i ja sam prebacio fajl i proradilo je,hvala.
poz

e stvarno je dobra igrica... ali ima tako smarajucih delova da je to strasno!

E sad cu majkemi da popizdim.......ona riba me tako nervira da je to strasno
znaci stane kod onog lifta i nista...restartovao sam 10 puta igru i opet nista
:wall: :wall: :wall: :wall: daj majketi ako neko moze da mi da "save" posle lifta bicu mu puno zahvalan,nemogu vise da restartujem igru smucio mi se zivot, a bas mi se igra.poz

jesi probao i sa onom forom da je gledas u oci svo vreme ?!?

@toxic
Probao i nista!!
Ajde zar niko nece da,da "save" posle lifta??

haha i meni je isto tako... otvorila vrata i onda stane kod lifta... hteo sam da se ubijem.

probaj ovako.... stani nekako da je ona sto bliza liftu, gledaj je u oci, i kao da je guras u lift..... tako je meni krenula hahahah =) najozbiljnije.

bio sma nekako stao i ona me kao odgurnula i ja joj prisao,ona zavrsila sa pricom, usla u lift i ja sav srecan =)

mhz je napisao(la):
@toxic
Probao i nista!!

Ne mozes ocekivati da ti neko da save. Razmisli, da sad ja trazim tebi save sa neke lokacije..naravno nemas ga jer je obrisan cim si presao dalje.
I ja sam imao taj problem. Secam se da sam hodao pored ribe sve vreme. Iz drugog pokusaja mi je uspelo.
Poz!

@npetar
OK
A sto se tice da ides uz nju kao kuce, nista od toga i dalje isto!!

kazem ti guraj je nekako..... stani ti daje on lifta a ona neka stane tacno naspram dugmica i da je bliza znaci liftu....

.. a probaj i da udjes u lift i onda snisnit F6 (quick save), a zatim F9 (quick load)

ToxiC je napisao(la):
jesi probao i sa onom forom da je gledas u oci svo vreme ?!?

uticaj vise inteligencije na nizu..... :d :d :d

mada ko zna mozda i proradi :banana:

Ja se zaglavih sa onin "celavcom"-kada treba da predjemo preko ograde na groblje;ja predjem on ostaje.Poubijam sve ali sad treba ona vrata da podignem-na prekidac se podizu ali cim pustim ona padnu!
Treba li taj celavac da krene zamnom i da mi pomogne?

taj celavac treba da ti podigne vrata, ti prodjes, a on mucenik ostaje da se roka sa spodobama...

Zaglavio sam se na onom delu gde treba da postavis 3 ona torenta koji ce da poubijaju one strazare sto dolaze.Pojavi se 7-8 onih strazara,ubijem ih i ona riba kaze kako mora da me ostavi samog neko vreme.Posle toga nista se ne desava.

Prilozi

• hl2 2004-12-02 00-31-46-45.jpg
    hl2 2004-12-02 00-31-46-45.jpg
    75.6 KB · Pregleda: 89
SilentDEX je napisao(la):
@Ogi. sorry, ako sam te zeznuo ali meni igra nije zakucavala na kraju, pa sam poslednji chapter presao iz cuga, a kasnije mi nije padalo na pamet da ucitavam predjene pozicije, samo znam da pise credits (pa sam tako i zakljucio da je to odjavna spica; ocigledno sam lose zakljucio)

Ma nema frke :) , meni je cudno sto mi ne zakucava na desktop nego na glavni meni. Poslednji chapter sam i ja presao iz cuga, meni je igra zakucala na pretposlednjem. Ne verujem da sam nesto mnogo propustio, ali bi ipak mogao da mi kazes, ako hoces, kako su me uhvatili jer sam morao da preskocim pola tog chapter-a a petnaesti pocinje tako sto se nalazim zarobljen u onoj kapsuli. Nadam se da nisam preskocio nesto mnogo vazno i zanimljivo.

mhz je napisao(la):
@toxic
Probao i nista!!
NEmoguce je da dobijes save jer igra cuva samo poslednjih 4 savova
inace ako si stavljao ai_fix.cfg ili nesto slicno sa ovih foruma da bi ispravio ono sto se nekima javljaljo a.i. disabled onda u fajlu valve.rc koji se nalazi u \hl\cfg izbrisi sestu liniju onu u kojoj pise exec ai_fix.cfg ili nesto licno . I ona krece dalje
kod mene je proradilo a ako ne ja dalje ti ne mogu pomoci

@eternity
ja sam se tu naubijao njih tušta i tma, mlogo više od 7-8!!! mislim da treba da ti još iznailaze da ih se nakolješ pa će ti ona doći i pomoći :)

@Ogi:
Pa vidi i nisu te oni uhvatili, vec si tim sam usao u kapsulu, ona te vodi sve do vrha citadele i tamo te uredno cekaju strazari i ona zloca od zene.....

Ako neko moze da mi posalje na mail CFG fajlove onog kod kojeg je riba usla u lift.
Posto nikako nemogu da izvalim sta je problem.hvala unapred
[email protected]

ToxiC je napisao(la):
@eternity
ja sam se tu naubijao njih tušta i tma, mlogo više od 7-8!!! mislim da treba da ti još iznailaze da ih se nakolješ pa će ti ona doći i pomoći :)

Ma kapiram ja to,ali niko ne dolazi vise.

Meni je riba usla u lift kada sam obrisao ai_noregraphbuilt "1" (valjda se tako pise) i ai_disable "0" iz config-a. Te komande sam ranije uneo, pa sam ih sada obrisao i sada radi sve, za sada :D

POZ :wave:

Nazad
Vrh Dno