R_O_N_I_N
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 349
oladio mu ifx 14 gajbu:zgran:
Pa kol'ka je budza ne bi me ni iznenadilo...
oladio mu ifx 14 gajbu:zgran:
Pa kol'ka je budza ne bi me ni iznenadilo...![]()
Apsolutno. Samo sam rekao sta je bolje.
:wave:
...mrtva trka po testovima na netu. Moj favorit ostaje IFX14Uh odrala je Corsair ta noctua.
Da li je ona bolja i od Mege?
...trebali bi mozda da se dogovorite vi koji imate doticne kulere pa da odradite uporedni test , kao ovi sto su odradili
Corsair H50
OCCT max temps: 76, 73, 72, 68
LinX max temps: 80, 77, 74, 72
Noctua NH-D14
OCCT max temps: 68, 66, 63, 62
LinX max temps: 72, 71, 67, 66
...razlika je velika u loadu... sto znaci daleko vece OC mogucnosti.
Ljudi, imam jedno mnogo glupo pitanje...
Kao sto rekoh vec, na i7 920 sam nakacio Mega Shadow pre neko vece. Nije klokovan, niti se pregreva, proso je sve zive testove u fulu to vece, ali mi se danas kopao i brljavi vec par puta. Nemam pojma da l mi je Windows isflesirao (verovatno jeste), nemam vremena da sednem uz komp da ga istestiram. Verovatno je do Windowsa ali se poklopilo sa ubacivanjem kulera, pa sam ga nekako povezao da sam nesto pogresno uradio.
Mene zanima da li kulercina moze da se previse pritegne za proc, posto sam ga muski prisrafio)) pa da nesto pocne da brljavi?
Ljudi, imam jedno mnogo glupo pitanje...
Kao sto rekoh vec, na i7 920 sam nakacio Mega Shadow pre neko vece. Nije klokovan, niti se pregreva, proso je sve zive testove u fulu to vece, ali mi se danas kopao i brljavi vec par puta. Nemam pojma da l mi je Windows isflesirao (verovatno jeste), nemam vremena da sednem uz komp da ga istestiram. Verovatno je do Windowsa ali se poklopilo sa ubacivanjem kulera, pa sam ga nekako povezao da sam nesto pogresno uradio.
Mene zanima da li kulercina moze da se previse pritegne za proc, posto sam ga muski prisrafio)) pa da nesto pocne da brljavi?
Koliko vidim ovde je poredjenje izmedju stock coolera i 2x NF-P12 na H50
Mislim da nisi nesto uradio kako treba:trust: neklokovani i7 da ti stize do 73c:d a kod mene ne prelazi 60c na 3GHz
Ja tipujem na pastu:d da nije dobro stavljena:S:
Resen problem, Windows pukoJedan reinstal i sve radi besprekorno... Ne prelazi ti 60 C u full opterecenju u Intel burn testu? Pazi, moguce da sam za**** nesto
, al proc mi je 25-30 C hladniji od boxa, a neveovatno mi je da to moze ako pasta nije dobro stavljena???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari