- Učlanjen(a)
- 20.05.2006
- Poena
- 469
Trebao si na exhaust, tako su nize temperature.Ventovi na intake i otvoreno kuciste a kad se zatvori skacu temp za 2-3 stepena konf iz potpisa![]()
Sto se razlike 1-2C tice, to je gotovo nikakva razlika.
Trebao si na exhaust, tako su nize temperature.Ventovi na intake i otvoreno kuciste a kad se zatvori skacu temp za 2-3 stepena konf iz potpisa![]()
Trebao si na exhaust, tako su nize temperature.
Sto se razlike 1-2C tice, to je gotovo nikakva razlika.![]()
Zakuni se?
H50 mi skroz kul izgleda, a nekako mi je bolje nego da drzim 1kg metala na ploci.
Mada, i meni je onaj plasticni drzac nekako sumnjiv.
Pa ne mora da se vrti na 1600, ja ga drzim na 800.Mozda sto se tice temp za nekoga jeste za nekoga i nije a meni je opet mnogo bucniji H50 na mom kompuIpak taj vent vrti 1600 rpm-a
Pa ne mora da se vrti na 1600, ja ga drzim na 800.![]()
A na megahalemu kad przis linx vent drzis na 800?Ok ali razlika izmedju tvog cpu-a i mojeg je velika tako da ja kad przim linx mora mi raditi na 1600 rpm![]()
A na megahalemu kad przis linx vent drzis na 800?
I kad przim linx odvrnem do kraja, inace mi stoji na 800.![]()
Nisu ti ni oni tihi na max.Meni su uvek svi ventovi na max :d
NA Megashadow mi je p/p noctua p12 i magma na 1500 rpm
Nisu ti ni oni tihi na max.![]()
Pa za Megahalem si dokupio ventove to mozes i za H50 da uradis, mada uopste nije lose sto radi na 1600, a moze da se utisa.Naravno da nisu ali su mi tisi od corsa![]()
Oce li mi neko reci gde ima da se najpovoljnije nadje h50
Pa za Megahalem si dokupio ventove to mozes i za H50 da uradis, mada uopste nije lose sto radi na 1600, a moze da se utisa.
Mislim da taj vent na H50 uopste nije stvar za i protiv.
Ma terao je on iste ventilatore i na h50 samo ga mrzi to da napise![]()
Oce li mi neko reci gde ima da se najpovoljnije nadje h50
nemogu tolku budzu da imam u kucistu.gde ima uopste sada?Nigde druze bilo u gigat*onu za 6200din pre 2 meseca sada je mislim svuda jacce od 7500din...nesiplativ je sada, mozda bolje megahalems da uzmes za 6000din
Evo, ovako, nije me bilo par dana, definitivno je komp brljavio jer sam previse zategao srafove sa zadnje strane. Srafovi koji pritezu kuler na procesor, slobodno do kraja ali ovi iza ploce NIKAKO!
Uzgred, da li neko moze da mi kaze do koje maksimalne temperature u full-u ima smisla da se klokuje I7-920 za 24/7? Naravno, mislim na temperature jezgra...
Koju pastu koristite za Megu? Je l ona koju dobijes uz kuler kvalitetna?
A sad to oko paste, ja nemam pojma da li treba "zrno pirinca" a sredino, ili npr da necim razmrljas tanko skoro do ivica cpu ili u slovo x ili kako vec... :/
Mene je iznerviralo sto se rupe na aliminijumskoj plocici koja ide preko kulera nisu lepo gadjale sa sa rupma na mestu gde se srafe srafovi sa oprugama pa je bilo malo natezanja dok nisam nasao pravi ugao da zasrafim oba srafa. To je mozda pola milimetra ali dovoljno da pokvari utisak jer ne pase sve kao dupe na nosu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari