Šta je novo?

H50 vs Megahalem

@Pike
Greska Mladicu :) I te kako moze da se pretegne, mozda na toj ploci ne, ali na mojoj da, ako ne verujes a ti aj kod mene pa mi namesti kuler i ja cu posle javno da priznam da je to nemoguce :)
Posledica tog pretezanje je verovao ti ili ne ukopopavanje kompjutera do te mere da je neupotrebljiv, a to pisem da bi svi koji imaju plocu GigaByte GA-X58A-UD3R (rev. 1.0) znali da zadnju stranu nosaca kulera pazljivo nameste jer MOGU DA PRETEGNU SRAFOVE PA DA IM SE POSLE KOPA KOMPJUTER...

@WereWolf
Ako si imao takvih problema i kazes da je to posledica montiranja kulera, lako je moguce da si nesto i trajno ostetio ako ti ponovo tako zapucava kad dotegnes kuler do kraja, a i treba do kraja da se dotegne.
Ja sam moj kuler 3-4 puta montirao i uvek sam dotegao do krjaja...pritezao naizmenicno matice za zadnje strane ploce, a onda jos dotegnem srafove sa strane kulera ...

Poslednja izmena:
@ Uruk
Ma jok, olabavio sam samo zadnju stranu i sve radi savrseno, upravo sam zavrsio Mafiu II u full fullova i bez ikakvih problema + lynx + intel burn test + svasta i radi besprekorno...

drustvo jedno pitanje strucno... da li bi H50 bio dovoljan da u HAF-X kucistu ohladi Q9550 @ 3.4GHz a da ne ubrzava vent na neki bucan nivo?

tks

A sta drustvo kaze za Thermalright Venomous X? Prva stavka je uzeta za sledecu konfu to jest sledecu godinu:d jer je bio na popustu black friday 40$ pa rek'o da ne propustim kao i Noctua PF12 vent.
Citao sam testove i tu je negde sa Megashadow, Megahalems i Noctua-om DH14.

S njim nema greške. Odlična i cena. :)

Cena je sjajna s'obzirom da je 85$ inače bez venta. Možda bih mogao da ga probam u postojećoj makini mada ne vidim razlog čista radoznalost:). Pozzz MegaSkot:)

Nazad
Vrh Dno