cofi89
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.04.2012
- Poena
- 155
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Phenom II X6 1090T @3.6/3.8GHz | LC Power LC-CC-120
- Matična ploča
- Gigabyte GA-880GA-UD3H
- RAM
- 4x4GB Kingston Hyperx DDR3 @1600MHz
- GPU
- Saphire Pulse ITX RX570 4GB
- Storage
- 2x 256GB Intel 545s, 256 i 512GB Kingston KC600, 1TB Toshiba DT01ACA100
- Zvuk
- Realtek ALC892 | Yamaha RS-202D | Yamaha NS-F51
- PSU
- LC Power LC600H-12
- Kućište
- MS Industrial WINSTON
- Monitor
- Philips 43PUS7303/12, 4K @60Hz
- Miš & tastatura
- A4 Tech X-748K | Dell Business Multimedia KB522
- Mobilni telefon
- Redmi Note 10S
- Pametni uređaji
- TP Link Tapo P110
- Pristup internetu
- Kablovski internet
I ja se nadam da ću je uhvatiti, međutim do sada nijednom ispod 500W (tj. 489W mislim da je najniže što sam video).
Što se tiče AI moda, isto zapažanje imam da se naizgled nasumično pali/gasi, bez ikakvog vidljivog razloga (možda se "trenira" na serverima negde pa ne radi stalno da ne troši resurse
).
Što se potrošnje tiče, ja opet ne vidim uticaj. Evo upravo sad proverih, aktivan je AI, a potrošnja ista:

Ranije danas (nisam obraćao pažnju na AI mod, no kontam da se palio svakako, a nema razlike):

Ili 500W ili off...
Naravno, možda su i uslovi u pitanju (kvadratura, izolacija itd)... 🤷♂️
Usput, neko je ranije pisao za 18-icu da ide ispod 500, tj. koliko sam ja u toku to nam je jedina informacija za Cliviu i <500W do sada.
Tako da ako je tvoja 18-ica, onda možda samo one hoće u nisku modulaciju, dok 12-ice jok.
Kako god, ide zima, svakako ćemo ispratiti i znati definitivno, ubrzo.
Što se tiče AI moda, isto zapažanje imam da se naizgled nasumično pali/gasi, bez ikakvog vidljivog razloga (možda se "trenira" na serverima negde pa ne radi stalno da ne troši resurse
Što se potrošnje tiče, ja opet ne vidim uticaj. Evo upravo sad proverih, aktivan je AI, a potrošnja ista:

Ranije danas (nisam obraćao pažnju na AI mod, no kontam da se palio svakako, a nema razlike):

Ili 500W ili off...
Naravno, možda su i uslovi u pitanju (kvadratura, izolacija itd)... 🤷♂️
Usput, neko je ranije pisao za 18-icu da ide ispod 500, tj. koliko sam ja u toku to nam je jedina informacija za Cliviu i <500W do sada.
Tako da ako je tvoja 18-ica, onda možda samo one hoće u nisku modulaciju, dok 12-ice jok.
Kako god, ide zima, svakako ćemo ispratiti i znati definitivno, ubrzo.