Mislim da sve ide ka tome da Samsung pređe na tizen
Naravno da ne,o tome se i radi.. ja mislim da Samsung lagano može da izgura tizen pričuDa li iko od vas razmišlja da li bi Android bio tu gde je da nije imao samsung na svojoj strani?
Ako će google i samsung u rat tu će neko treći da profitira...
Usporavanje samog sistema, haos sa ram menadzmentom, najruzniji skin(dobro, lg je neprevazidjen). Sta je Samsung uradio za Android?Hardver im je #1, tu nema sta da se doda.Da li iko od vas razmišlja da li bi Android bio tu gde je da nije imao samsung na svojoj strani?
Ako će google i samsung u rat tu će neko treći da profitira...
Zašto nisu iskoristili pritisak da reše problem fragmentacije ili je do u planu tek kad spoje OS-eve?
Microsoft sa onim bagovima moze da pruza podrsku i 10 godina, nema svrhe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neće ni meni. Bilo bi dobro. Druga stvar koju ne znamo je koliko im treba još do spojenog univerzalnog OS na kom očigledno rade, još godinu, dve, tri? Taj sistem mora da bude s univerzalnom podrškom ako hoće da ima smisla. Pretpostavljam da će zadržati Android ime zbog već uspostavljenog brenda.Mozda je ovo sto spekulisemo upravo to - povecavanje pritiska da se resi fragmentacija? Obzirom kakvu su podrsku pruzali ovih godina, nece mi biti zao ako neko od ovih velikih bude ispastao.
Naravno da ne,o tome se i radi.. ja mislim da Samsung lagano može da izgura tizen priču
Usporavanje samog sistema, haos sa ram menadzmentom, najruzniji skin(dobro, lg je neprevazidjen). Sta je Samsung uradio za Android?Hardver im je #1, tu nema sta da se doda.
Sent from my m8 using Tapatalk
Cisto da citiram sam sebe u vezi teme koja se vodi na poslednjih 4-5 strana...Neverovatno sta ljudi ovde pisu. Ispade da samsung treba guglu a ne obratno i da zbog toga gugl nece sam sebi da puca u noge,navodno ne bi li guranjem svojih telefona ugrozio partnerstvo...."nije im bitna prodaja"...stvarno neverovatne teorije. Svako od njih gleda da sto manje zavisi od nekog drugog pa se tako samsung bacio na razvijanje tog tizena(sto je blago receno tragikomicno,oni ne mogu da dovedu u red ni softver koji dobijaju na tacni a ne nesto drugo) a sa druge strane gugl gura nexuse i po mom misljenju gura ce ih sve vise dok za par godina ne budu u vrhuncu ponude android telefona,sa kim u saradnji to se vec pita gugl i naravno da ce svako od njih(htc,huawei ili neko treci) oberucke prihvatiti takvu ponudu.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Брутално изгледа, још је htc...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Htc може да држи осталима предавање како се израђују фонови и како се ради ui..To im je najveca mana 🙂
Htc може да држи осталима предавање како се израђују фонови и како се ради ui..
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Зашто? 7 мојих пријатеља је прешло на htc кад је видело код мене каква је израда фона и какав је систем и како ради 2 године без икаквог проблема.. Не желе сви да буду овце за шишање и баје да ставе samsung или iphone на сто у кафићу.. Него гледају шта ваља...Zato su tu gde su..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari