Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko treba blesav da budeš pa da kupiš tablet od 7" pored telefona koji su sad oko 6" :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja cu prvi uzeti.Kao i svi koji su imali ili imaju Neksus 7.
Ovaj me i dalje sluzi odlicno, ali ako ovo stvarno izadje definitivno cu gledati na nabavim naslednika, to mi savrsena velicina za tablet.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Takodje

Ja verovatno, hteo sam Nexus 7, al' ***, uzeo monitor veci..

Sent from my m8 using Tapatalk

Sad sam pogledao na yt, meni ono ne izgleda ništa brže nego na 5X?
'Bem li ga, možda je u praksi brže, ali i ovaj na 6p/5x otključava u trenutku, tako da brže i ne treba.

Zanimljivo deluje to što ima honor taj, za fp senzor. Tipa da se javiš, ili da spustiš notif. U početku mi zvučalo glupo skroz, mada, I guess da ponekad može da bude i korisno..
Videćemo šta će Google ponuditi sa ovim pixelima.

Poslednja izmena:
Sad sam pogledao na yt, meni ono ne izgleda ništa brže nego na 5X?
'Bem li ga, možda je u praksi brže, ali i ovaj na 6p/5x otključava u trenutku, tako da brže i ne treba.

Zanimljivo deluje to što ima honor taj, za fp senzor. Tipa da se javiš, ili da spustiš notif. U početku mi zvučalo glupo skroz, mada, I guess da ponekad može da bude i korisno..
Videćemo šta će Google ponuditi sa ovim pixelima.

Pogledaj tek na honor8 kakav je senzor, huawei kida na tom polju

Onaj na honor 8 je bolestan, mislim da je od toga nemoguce brze

Pojavili su mi se prazni folderi u dcim/camera sa nazivima fajlova(fotografija). Mislim da sam nekad davno imao ovakav slučaj pa kako da ovo ispravim. U stvari, zbog čega se ovo desilo?

***, zanio sam se, trebao sam ovo u nexus 6p :-I. Tako je kad radiš 300 stvario odjednom. Može li moderator da ovo prebaci u temu o 6p?

Šta god Google da izbaci je čist Android. Ako misliš da li će da bude kao AOSP izgleda da neće.

Verovatno je sve isto + Nexus launcher...

Pa launcher upravo i jeste stvar koja moze kompletno da ti izmeni sliku telefona ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kada je predstavljanje novih nexus-a?

Hvala. Nadao sam se da je sptembar.

There’s not much information about which of the phones Telstra will offer, though it’s likely the XL model currently known by the codename ‘Marlin’. Just as the Nexus 5X was a Telstra exclusive last year, the phone will also be exclusive to Telstra , with no option to purchase on contract through Optus or Vodafone – but you should still be able to purchase it outright through the Google Store.

Pre-orders for the phone will go live on the 4th of October – the date that is rumoured for Google’s announcement – with the phone going on-sale on October 20th.

From the sounds of things, Telstra is devoting extensive resources to the launch of the phone, with plans to treat the phone as seriously as an iPhone launch – think marketing, hype, the whole 9 yards.

It won’t be cheap though, with early plans looking to launch the phone on their $95 per month plan. 

http://ausdroid.net/2016/09/07/excl...rs-start-4th-october/?utm_source=ausdroidfeed

Podcast o Pixel telefonima :)

[YOUTUBE]UIumr0uWhb4[/YOUTUBE]

Sve je odlično osim bezela, mada ako su tačni navodi iz ove poslednje vesti o veličini ekrana i dimenzijama bice odlično.

Bezel je užasan,ali ovako iz daljine tu i tamo :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno