HTC Nexus (M1) = Marlin = Pixel XL will be featured with Sony IMX378 (12mp) main camera and IMX179 (8mp) front camera. https://twitter.com/LlabTooFeR/status/771719980236800001
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Zato sam postavio, sensor isti kao na 6p/htc10, kamera je drugacija na manjem modelu.I ovo se znalo već 2 meseca unazad
Edit:
Hmm. Da li ovo znači da će da osakate kameru na manjem modelu ?
I spajaju se ChromeOS i Android tako da ima smisla.Pixel Chromebooks, Pixel tablets, Pixel phones
Dakle ka tome se ide
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ili imx278 kao na p9 i mx6 :/Pa i imx230 sa takvim sw i hdr+ bi kidao, to je cak i noviji, malo napredniji senzor.
Mozda izaberu i imx260 (1/2.5", 12MP 1.4μm), to je senzor iz N7/S7.
Sent from my D6503
Najn, nego Google Pixel i Google Pixel XLKako, u Gugl Piksel(i) 2016? [emoji23]
Sent from my D6503
P9 je ima prilično dobre slike, video mu je meh.Ili imx278 kao na p9 i mx6 :/
P9 ocajno slika u hdr modu u direktnoj uporedbi sa 6p i hdr+. Cackao ja u mts-u dok sam cekao da dodjem na red.P9 je ima prilično dobre slike, video mu je meh.
Hdr na Nexusima i hdr na ostalim telefonima je potpuno različita softverska obrada, isto je samo ime.P9 ocajno slika u hdr modu u direktnoj uporedbi sa 6p i hdr+. Cackao ja u mts-u dok sam cekao da dodjem na red.
Ово је послао 6п!
Poenta je da bi sa senzorom iz P9 rezultati, to jest slike bile bolje kada bi isti taj senzor bio u Nexusu/Pixelu i slike obradjene sa hdr+.Samo kazem, ali p9 i bez te uporedbe nije nesto iskreno. Barem sto se tice fotografija. Bas sam se razocarao.
Ово је послао 6п!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari