Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Брутално изгледа, још је htc...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Also not seen in previous leaks is the dual stereo speakers, which are both placed behind two rectangular holes flanking the USB-C port on the bottom of the handset.

? [emoji15]

Nije loše, moglo još bolje :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni ne izgleda ništa specijalno. Nije ružan doduše ali mnogo podseća na iPhone.

| via tt |

Gledam sada dimenzije htc a9 i ovih dimenzija koje su dobili proizvođači kejsova ,i ovaj pixel je i kraći i uži od a9. Dobro je,potencijalno će imati manje bezele gore i dole :)

143.8 mm x 69.5 mm x 7.3 mm (pixel)
145.8 x 70.8 x 7.3 mm (a9) npr a9s je još veći

Poslednja izmena:
Ja se nadam da neće smanjivati bezele, posebno ovaj donji. Sa njim telefon mnogo bolje leži u ruci. Pretanki bočni bezeli su opet opasnost za ekran pri svakom ispadanju.
Mislim da su baš pogodili dimenzije.
Problem je što kod naših trgovaca HTC neće da se nađe ispod 1000KM (500€) prije nove godine.

Gledam sada dimenzije htc a9 i ovih dimenzija koje su dobili proizvođači kejsova ,i ovaj pixel je i kraći i uži od a9. Dobro je,potencijalno će imati manje bezele gore i dole :)

143.8 mm x 69.5 mm x 7.3 mm (pixel)
145.8 x 70.8 x 7.3 mm (a9) npr a9s je još veći

Što se tiče dimenzija, je l' se to odnosi na manji ili na veći Pixel?

Manji. Veći mora biti širok oko 75mm pošto je 5.5 incha

manji. meni je simpatican ovaj render, staklo iza je neobicno i ima neki smek.

Ima, ali ko hoce da nosi bez kejsa uvek ce da strepi. Shvatio sam da mrzim staklo na telefonima. Lepo je, al apsolutno nefunkcionalno. Pogotovo od kad imam n5 koji saaaavrseno lezi u ruci.
Smrt kejsovima!

Ja sam 4 Nexus 4 furao bez kejsa i sve je prošlo bez problema.
Meni je ovaj mali pixel prelep ,to staklo mu daje smek a i prostor za nfc možda i bežično punjenje.

Poslednja izmena:
Evo i ja z2 nosim bez ičega. Ni folije nema ni kejsova. Šteta je nositi tel u silikonu. Samo treba malo više paziti i nema problema. I meni se za sada svidja dizajn.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jedino Z2 cepa džepove kao lud sa svojim metalnim ivicama.

Ja sam 4 Nexus 4 furao bez kejsa i sve je prošlo bez problema.
Meni je ovaj mali pixel prelep ,to staklo mu daje smek a i prostor za nfc možda i bežično punjenje.

Samo da bude ceo alu, kod 5x mi je baš smetala plastika, a 6P sam prodao jer mi je bio prevelik telefon (sa ne baš sjajnom baterijom za telefon tog gabarita).

Zna li neko što su one 3 tačke pored led flesha ? Laser za autofokus ,vrv mic ali šta je 3ca rupa ?

Može da bude i dodatan mikrofon za noise cancelling pored primarnog za snimanje recimo.

Mislim da je krajnje vreme da se ustanovi da je Android postao preskup. I da je iPhone u stvari povoljniji. Jer za te pare imaš mnogo dužu podršku.

Naravno ovde zanemarujemo kome se koji sviđa više, nego je stvar u principu. Ako košta isto, onda treba da nudi jednaku podršku. Jer kod Apple plaćaš i podršku u ceni i Apple ne zarađuje na tebi preko reklama.
Dok Google sada ne samo da plaćaš mizerniju podršku, nego si usput i proizvod na kom zarađuju naknadno.

By the way, as far as I can tell, the Pixels will by the first US devices with Snapdragon 821 by a long shot. No one else is using it.

It's utterly bizarre that Google won't name Pixel manufacturing partners while Apple, kings of secrecy, make it open they work with Foxconn.

So, if you're the person who wanted Google to "really get out there and market their phones," you may finally see your wish granted.

Pixel phones will have exclusive Google support, exclusive software features, and exclusive financing options. Google is going for it.

I think we're going to see Google do with Pixel what they have so long hesitated to: take the gloves off and compete with Android partners.

I think it's safe to say Google is getting out of the "cheap phone" business at this point. Go big or go home.

This one is more hearsay: price point being thrown around for Pixel XL is $649

At this point, we believe Pixel and Pixel XL will only have two options: 32GB or 128GB. No 64GB model.

https://mobile.twitter.com/RDR0b11

Gotovo, očito okreću novi list hipsteri.. biće zanimljivo gledati pixel reklame po TC [emoji23]

Poslednja izmena:
Oh, i glupe storage opcije kao iPhone 7. Super.

Nexus 6 je bio jeftin?

Nexus6 je bio promašaj jer je trebao da nosi onaj novi Silver program od kog su odustali i onda samo izbacili taj mob reda radi.

Ovde se radi o stvaranju skupog brenda Pixel(dovoljno pogledati pixel c tablet) i direktne konkurencije sa Galaxy ,iphone brendom itd itd.

Znači da će manji vrv biti 549$

Poslednja izmena:
Onda gugl treba da sklopi ugovor sa nekime kao foxconn, a ne sa firmicom kao htc. Moje neko misljenje. Ako vec idu na volumen onda tu treba dosta posla i novaca (bar im to nije problem) uloziti prvo u izgradnju brenda. Marketing, servis, podrska. Nije to bas tako lako.

Ne znam koliko bi se tako nešto svidelo Samsungu. Dok ne vidim ne verujem da će google žestoko da gurne svoje modele.

Ovo znaci da sve vise idu ka zatvorenijem ekosistemu i OS-u kao jabuka? Posebno sa ovim "featurima" koji ce biti "ekskluziva" za Pixel liniju?
Da li ce im HTC biti glavni odnosno ekskluzivni OEM za uredjaje naredne tri godine ili ce opet biti fora da menjaju pa eventualno ubace neku "budzet" liniju?

Koliko god da je onda pozitivno to sto ce HTC biti proizvodjac guglicarima toliko je i upitno da li imaju kapaciteta da pokriju trziste i da je izglednije da ce se provesti kao kolaboracija sa Motorolom i N6-icom. Mada sa druge strane makar manji Pixel (Nexus) ce vredeti tih pocetnih 4xx evra za razliku od one cifre koju je zalepio LG za 5x.

Kakva ce onda situacija biti sa Android verzijama (i update politikom/podrskom) drugih proizvodjaca ako im je Google do sada "davao" na raspolaganje aktuelne verzije Androida. Znaci li da ce na tom polju da "sabotiraju" konkureciju i da time jos vise srozaju softversku podrsku drugih proizvodjaca, koja je i ovako kod nekih bila vrlo upitna?
Jer tu izgleda da cemo deblji kraj da izvucemo mi kupci i da ce cene tek da odu u nebesa u narednim godinama... Uopste me ne bi cudilo da se placa 1k za aktuelni flagship uredjaj za koju godinu...

Poslednja izmena:
^^^
Pa upravo o tome piše ružni glavonja sa AP..
Bacaju rukavice i kreći ozbiljno u posao.

Poslednja izmena:
Nije mi baš jasno šta Google hoće. A nisam siguran ni da je njima.

Da zaradi pare, sto i radi

Nece sigurno sebi pucati u nogu, opet sa druge strane koliko god samsung pokusavao da skloni android iz prvog plana, bez njega mogu da ga dudlaju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno