Upravo sam to hteo da kažem, dok postoji oneplus mene baš briga nek svi ostali budu po 1000 evraDa cena je jeziva ,i to 32gb. Naravno iskusno se preskače 64gb kao jabuka što je odradila.
Def je oneplus novi Nexus
Inače ona priča da će Htc 3god praviti Nexus sada se ispostavlja kao tačna .
Šta je premiNum?Šta vama znači nexus? Nekima ovde je to pojam za jeftin telefon koji je u svemu bolji od triput skupljeg preminum fona? To nije nikad bilo. Google je izbacio 6P, P je oznaka za Preminum, ne X, a P serija košta drugari, izrada, dva zvučnika, ekran... Možda im se nije dopala ideja sa 5x kako se odvijala, na globalnom novu nisu bili zadovoljni... rešili da punude sve kako treba, pa ko hoće nexus neka plati, isto kao i jabuku, koja je zakinula 7 u odnosu na 7+, pravi se razlika.
Meni ovo pre izgleda kao ideja rovarenja da ruše jabuku nego samsung, trebaće im samsung za to. Šta je nexus 99,9% ljudi nema pojma, nekom je to LG, nekom Havajac, nekom Samsung. Sa sa Pixel počinju prepozantljiv brend za široke mase, Pixel HTC, Pixel Samsung, Pixel LG...
A gde je google play, odnosno prodavnica? (Hipoteticko pitanje prosecnog korisnika sljamsljunga bi bilo slicno tom).Stvarno vjerujete da bi Sam izbacio sistem a da prethodno ne obezbjediti podršku za bar top 100 aplikacija?
Google realno nema izgleda u borbi sa Apple-om. To ne mogu izvesti ni zajedno sa svima kojima uvaljuju svoj OS.
Meni više liči na njihovo ozbiljnije poziciomiranje i širenje na Android tržištu. Čak me ne bi začudilo ni nastavljanje Nexus linije, ali kroz godinu dana, kao srednjeg segmenta u Android ponudi. Tada bi već imali ozbiljan broj uređaja kod korisnika.
Apple... Ljudi su (zatvoren) svijet za sebe. Preživjeli su Microsoft na polju Desktop računara, pa za njih ovo sada još i nije ozbiljna priča.
Da se razumijemo, Apple da zavisi od tržišta Evrope i Azije ne bi preživio ni 3 godine. Međutim Ameri se pitaju, a oni navike teško/nikada ne mjenjaju, pa čak ni dana im nacrtaš da se iPhone prodaje za 10! puta veću cijenu od one za koju se proizvede.
Bila i Nokia ogromna, pa vidi šta im se desilo kad nisu hteli da prihvate android.Sve to stoji ali npr da Samsung izbaci s9 za tizenom umesto u 20mil primeraka prodao bi ga u 17mil npr ,a to je za start nekog OS više nego dobro.
Ogromni su oni šta god neko ovde na forumu mislio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari