Hvala na preporuci, bas cu da cekiram.@duhacjedan
ovo radi Sound Profile (Volume control) app
![]()
Sound Profile (Volume control) - Apps on Google Play
Control phone volume for calls and notifications separately.play.google.com
Reseno tako sto se ugasi Adaptive Color Mode...da li je jos neko imao slican bag?Da li neko ima problem na Pixel 7 Pro, pri maksimalnom osvetljenju pojavi se linija od kamere do dole, povremeno treperi i menja boje, ista podesavanja kao u ovom postu:
Evo su moje slike:
Pogledajte prilog 396745
Pogledajte prilog 396746
Telefon je uzet sa KP u Novembru 2022. od proverenog prodavca, da li vredi reklamirati jer vidim pun je reddit istih objava?
Odlicna ova beta 4 (p7pro), baterija je bas bas dobra rekao bih
oke, ubijedio si me lako, već se instalira, pa da vidimoBez bagova, bolja je i uspostava mreze. Ostalo mi je sve identicno kao na 13
Ja koristim od decembra MTS-ov sim, nikakvih problema nisam imao.Ljudi pozdrav. Kažite mi da li neko na Pixel 7 koristio MTS-ov eSim, i pored njega još neku karticu? Kako to sada radi? Pročitao sam po temi ali su se korisnici uglavnom žalili.
Proverio sam na mts-ovom sajtu, nije podržan.
Plan mi je da u njega ubacim MTS eSim a službena A1 - regularna sim kartica.
Kada je signal slab i na granici da puca onda je meni iz nekog čudnog razloga pomoglo da koristim samo jednu karticu, esim ili normalnu sim.Ja koristim od decembra MTS-ov sim, nikakvih problema nisam imao.
Koristio sam dual esim takođe kad sam bio na letovanju, dakle strana kartica i mts esim. Sve ok.
A druga stvar, ovo mi se danas prvi put desilo.
Telefon nije na punjaču niti nešto spec radim niti je vruće u kući kao što je skoro bilo.
Možda je zato što mi je slab domet pa se fon muči da ga održi ali eto, prvi put mi se desio. (prilažem ss)
Nestalo je posle par sekundi i fon je počeo da se hladi kad sam ga malo ostavio.
Samo jednu esim karticu i imam.Kada je signal slab i na granici da puca onda je meni iz nekog čudnog razloga pomoglo da koristim samo jednu karticu, esim ili normalnu sim.
Kad je signal dobar nema problema sa dual sim opcijom, isto eSIM MTS I obični sim A1.
Haha ja odgovorih na pogresnu porukuSamo jednu esim karticu i imam.
Svakako ja sam zadovoljan što dual esim radi sve ok. Nema više fizičkih kartica i ćao.Haha ja odgovorih na pogresnu porukuHtedoh da odgovorim na prvu poruku koju je stefan8661 okacio.
Svakako ocekujem poboljsanje dual sim opcije sa Android 14 posto su najavili da sa njim dolazi i optimizacija modema u procesoru.
Ja sam imao na xiaomiju, ubacio telefon u zip kesicu sa par kesica onih silikonskih kuglica za vlagu koje sam otvorio i rešilo je problem. I pirinač bi trebalo da radi isto dovoljno dobar posao.Danas slučajno na bazenu minimalno pokvasim telefon, ništa specijalno, nije upao u vodu, i od tada su počeli da "probijaju" zvučnici...Tako mi je bilo i na S20+ nakon ronjenja, što je potencijalno veći problem od prskanja, ali posle malo treskanja i pola sata bude okej. Ovde "drči" već 5-6 sati i nema poboljšanja. Probao one snimke za "izbacivanje" vode iz zvučnika ali nije pomoglo. Ima li neko sugestiju, i da li je neko imao sličan problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari