Šta je novo?

Google Pixel 7

Sa Pixel telefonom je besplatan (ali integrisan u sistem) ili se isto plaća kao za druge uređaje? Nije dostupan u Srbiji, ima fora da se koristi?
Besplatan je sa Pixelom zato i reklama, za koriscenje iz Srbije nisam siguran.

Nema kod nas...

***, ovo radi.

Screenshot_20230628-131538.png

Pfff blago tebi.
Da nastavim temu- mozda su ubacili gde moze legalno da se uzme, da ide i vpn, a gde ga nema da ne moze.

Kod mene radi normalno već nekoliko meseci unazad. Uz Google One 200GB.

Ima li fora da se imitira neka od zemlja sa spiska da bi se dobio VPN u Srbiji?

Ima fora da kupiš nešto of Google servisa i dobiješ njihov VPN4free.

Imam zakupljen storage na Google, ali nemam VPN4free.

Može neko objašnjenje kako dobiti VPN4free?

edit: ipak neće da može ako si iz Srbiju:

"Where VPN by Google One is available
VPN by Google One is available in select countries or regions, and is included for eligible Google One members. This feature is available in these locations:

Austria
Australia
Belgium
Canada
Denmark
Finland
France
Germany
Iceland
Ireland
Italy
Japan
Mexico
Netherlands
Norway
South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan
United Kingdom
United States

If you have VPN by Google One turned on and your country or region is listed above, VPN by Google One still works when you travel to other countries or regions."

Upravo stigao Nothing phone i ima isto bug za brisanje slika, tako da je problem definitivno u Google Photos aplikaciji, nije do samih Pixel telefona 😁

Ja sam taj bag sa brisanjem imao i na OP 9 Pro, i mislio da je zbog gcam, a evo imam i na Pixel 7 Pro, vec nekoliko mjeseci.

U maju kad sam se interesovao za P7pro, na KP je mogao da se nadje za 660evra. Sad je min 690 a uobičajena cena 735evra.
Umesto da pada, cena skače.
Nadam se da će se stvari promeniti od oktobra kad izadje P8

Ovaj update od pre neki dan.. mi je prvi nakon pustanja u rad VoLTE... posle njega vraceno ko da nisam nista podesavao tj "krekova" ne radi VoLTE...
Ili je to samo sad posle ovog ili ce to uvek posle svakog tako ?

Da se upisem, upravo uzeo P7, 4m star iz o2 mreze pod garanciom u full paketu 400e sam platio . Da li ima neki nacin da viber koji sam imao na iphone prebacim na pixel?:)

Poslednja izmena:
99% sam siguran da ne moze. .
Cestitam, da te sluzi i jedva cekam tvoje fotke u temi gdje se iste postavljaju. Razbijao si sa RN 10P, mogu tek da zamislim kakve dobre ces da pravis sada. 😊🫠

Nazad
Vrh Dno