pecavuk
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2008
- Poena
- 435
4/4 posta

4/4 posta
Ne mogu baš sve. Ne može Google Novčanik recimo. Generalno aplikacije koje se koriste za plaćanje mobilnim telefonom prave probleme. Ne sve ali poneke da (NLB Pay na primer).Ne znam o čemu pričaš, sve aplikacije rade normalno. Sve može da se instalira preko AppGallery, uključujući i GBox preko koga google servisi rade bez problema.![]()
Ja sam imao ovaj problem u italiji pre nekih 2 nedelje. Prvih par dana sam imao samo esim upaljen i radio je odlicno, medjutim kada mi je zatrebao i srpski SIM aktivan da bih primio neke sms poruke, esim je bas pravio problem sa konekcijom itd.Jel ima neko problem sa dometom? Imam 2 SIM-a, jedan fizički A1 drugi eSIM Yettel. Uglavnom je problem na eSIM-u (koja je i primarna) dešava se često da ostaje bez interneta, tada zabode i net i domet, rešenje je restart ili ostaviti telefon neko vreme da se reši samo od sebe. Takođe kada pozovem sa telefona u tim trenucima, ne može da počne da zvoni uopše. Nisam imao tih problema ni na jednom prethodnom telefonu...
Celo veče ta situacija, nadamo se najboljem posle update-a...Desavalo se i meni sa DATA e-simom u Italiji. Medjutim, bukvalno pola dana radi savrseno i onda popodne recimo krene da gubi LTE na svakih 2 minuta, padne na 3G pa se vrati nazad. I tako u krug.
Pročitah negde da update može biti bilo kog dana u mesecu a ne samo u prvom ponedeljku kao što je ranije bio slučaj. Update još nije spreman i kasniće nekoliko dana.Opet kasni feature update
Ne radi sa A1. Mts i Yettel samoMeni nikako ne prolazi ovo uputstvo za volte. Pixel 7 A1 mreža. Ne znam koliko puta treba restart. Ako je neko voljan da mi pomogne nek se javi
Ja sam instalirao Android 14 beta 3. Za sad sve OK. VOLTE sam bez problema aktivirao i na ovoj verziji. Popravljen je bug sa kamerom koji je bio prisutan u beta 1 verziji (kočila kamera aplikacija s vremena na vreme). Jedini problem na koji sam naišao je što ne radi HereWeGo aplikacija.Može li se koristiti i kakav je sa stabilnošću? Ovo sa karticama i dometom me izluđuje pa se nadam najboljem prelaskom na betu 😁
Jel ima onog bug-a kada se uđe preko kamere u galeriju, obriše slika i zaledi na par sekundi?Ja sam instalirao Android 14 beta 3. Za sad sve OK. VOLTE sam bez problema aktivirao i na ovoj verziji. Popravljen je bug sa kamerom koji je bio prisutan u beta 1 verziji (kočila kamera aplikacija s vremena na vreme). Jedini problem na koji sam naišao je što ne radi HereWeGo aplikacija.
Nema nekih noviteta osim što je konačno moguće menjati stil sata na zaključanom i AOD ekranu.
Tako je, ali ne uvek, sa vremena na vreme, izraženije je kada hoćeš par poslednih fotki da obrišeš, nekad zabaguje kod prve, nekad kod druge, treće...ja sam probao juce na obicnoj 7 i nije mi nista zabagovalo/secnulo.
Da proverim jel su svi koraci tacni :
- uslikam fotografiju
i tu bi telefon trebalo da zabaguje?
- udjem u galeriju (photos) direktno iz camera app
- obrisem uslikanu fotografiju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari