Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Iz mog iskustva, preskočio bih Pixel i išao na OnePlus
Mogu, imam poslovni fon. Idu slike.Jel mozes nekako da je fotkas dok je na telefonu, ne mogu nijednu providnu da zamislim da dobro izgleda...
Imao sam P7 nekih mesec dana (iskustava imaš par strana unazad), i Nord 2 godinu dana pre toga (10t pro može biti samo bolji ako je moguće) pa poredim korisnička iskustvaImao si p7/pro i 10t pro? Daj malo više o tim iskustvima
200$ for a Pixel 7 Pro screen (6.7 inch 1440 x 3120 pixel AMOLED with “Integrated Fingerprint Reader”). The 4,926 mAh battery is 43$ and 153$ gets you the entire triple rear camera assembly.
Čim nisi zadovoljan pomocicu ti.Pazario sam i ja 7 Pro verziju putem ebay-a. Obsidian 256GB verzija sa nekim promo vaucerom izaslo 875eu. Trebalo bi da stigne sredinom sledece nedelje. Trenutno koristim S22U sa kojim nesto i nisam zadovoljan. Videcemo kako ce se pokazati Pixel, mada ja volim "cist" Android. Ako mi se dopadne, S22U ide na kp a ako ne ide Pixel.😀
Ljudi se žale da su često nedostupni, telefon gubi signal, ne može da se poveže na 3G, puca veza i dr. Navodno problem postoji već par generacija unazad i kada se telefon koristi u državama u kojima Pixel nije zvanično dostupan (Srbija).
Takodje sam imao problem na pixel 6, dosta puta se dešavalo da mi se u toku poziva tj razgovora samo ugasi poziv, i da moram ponovo da zovem, kao da izgubi mrežu. Jako čudna situacija, znam da je dosta ljudi to spominjalo u temi za pixel (6). Sa pixel 4 nisam imao takvih problema (ista mreža a1 godinama)
Ja sam primetio na mom 7 Pro, kada sam u liftu gde je loš signal, prebaci mi sa LTE na H i desi se da ne vrati na LTE kad izađem napolje i nemam net. Rešenje je da se upali i ugasi airplane mode...
Ja sam na običnom 7 u centru grada dobijao poruke o propuštenim pozivima. Besmislena gimnastika to sa uključivanjem/isključivanjem airplane moda
Ipak nista, evo sad opet probao ista situacija..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari