The PunisheR
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.10.2011
- Poena
- 515
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Google Pixel 7 Pro, iPhone 15
- Pametni uređaji
- Huawei GT3 Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
Imam dva telefona, testirao sam istu karticu u oba. Definitivno je problem u Pixelu za sada, ali kao sto mi je par ljudi reklo problem im je prestao na proslim pixelima nakon nekih par apdejta (januar, febuar, mart). Cak sam i menjao obicnu za esim, identicna situacija..Vrlo je tesko da se definise ovaj problem. Hocu da kažem, praktično mora da se ima dva telefona, da se upotrebljava ista kartica, na istoj poziciji, da bi se definitivno konstatovalo da li je problem u Pixelu. Takođe, mislim da problem nema veze sa podržanim i nepodržanim zemljama ( sa 6-icom su korisnici najviše problema prijavljivali u US,verovatno je tamo i najviše uređaja prodato), već je problem u Tensor čipu i Samsung modemu i njihovoj sw kompatibilnosti.
Ja već duže vreme ne primećujem problem koji sam imao na 6-ici krajem prošle i početkom ove godine, vezano za ispadanje iz A1 mreže u Srbiji. Ali to ne znači da ne postoji.
E sad kako oni podesavaju modem, procesor sta god, to vec ne znam, ali da problem u Srbiji postoji jer zvanicno nije podrzana, postoji. Barem kod mene na 7 pro sa mts karticom (probao i globatel koji radi na a1 mrezi, isto).
Ali isto mislim da bi root zbog VoLTE resio skoro sve probleme sto se toga tice, jer realno sada retko gde, ako uopste negde a da nije neka zabit, nemas 4g.