Колико се сећам, постоје софтверска решења за то не везано за тим телефона (докле год је андроид наравно) не знам напамет име програма али потражи на УТ сигурно ће ти избацити пар опција.Jel ima telefon opciju kloniranja aplikacija? Da se koriste npr 2 facebook, instagrama i td...
A poenta je...?Rekao bih da je kolega bio sarkastičan 😁
Šalio seA poenta je...?
Bas tako.Uz obzir da Srbija nije u listi podržanih zemalja, znači da se ne dobija GoogleOne/VPN gratis , kao ni 6 meseci YouTube Premium ?
Danas,.kada sam išao da gledam Pixel Watch, dečko ima Pixel 7 Pro, baš sam ga pitao za te probleme sa ispadanjem iz mreže i nedostupnošču, on kaže da nema te probleme.Bas tako.
I moja je mts, i npr sad za vikend sam bio u Valjevu jer sam odatle i nisam imao problema nikakvih, dostupan uvek itd.. A u bg-u zavisi gde sam..Danas,.kada sam išao da gledam Pixel Watch, dečko ima Pixel 7 Pro, baš sam ga pitao za te probleme sa ispadanjem iz mreže i nedostupnošču, on kaže da nema te probleme.
Izgleda je to od primerka do primerka..mada nema logike.
Njegova mreža je mts.
Gleda se gde je napravljen nalog tj. adresa na Google nalogu. Ako je u SAD, imaćeš sve te promocije.Uz obzir da Srbija nije u listi podržanih zemalja, znači da se ne dobija GoogleOne/VPN gratis , kao ni 6 meseci YouTube Premium ?
Moj PS je odavno na američkom.Gleda se gde je napravljen nalog tj. adresa na Google nalogu. Ako je u SAD, imaćeš sve te promocije.
Ja sam odavno napravio SAD nalog na play store i kada sam kupio Pixel 6, dobio sam promo za Google one i YouTube premium.
Nije taj, neki drugi lik. Ali je okej, kad je dolazio da donese fon do stana mi došao.@The PunisheR
Super ako je spreman da ti izađe u susret. To onaj momak OnePlus Srbija na KP ?
Samo da znaš Google servis i cimanje sa njima je užasno iskustvo, makar po ljudima koji pišu na netu.
@ceta
Uzmi xiaomi punjač, on podržava power diliveri.
Xiaomi 65W GaN brzi punjač
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari