Šta je novo?

Google Pixel 7

Jel ima telefon opciju kloniranja aplikacija? Da se koriste npr 2 facebook, instagrama i td...

Kakav MIU na Pixelu?

Jel ima telefon opciju kloniranja aplikacija? Da se koriste npr 2 facebook, instagrama i td...
Колико се сећам, постоје софтверска решења за то не везано за тим телефона (докле год је андроид наравно) не знам напамет име програма али потражи на УТ сигурно ће ти избацити пар опција.
Мислим да сам то видео у неком од клипова типа "top 10 android apps in... " провери канале или "how to men" или "sam backman"

Uz obzir da Srbija nije u listi podržanih zemalja, znači da se ne dobija GoogleOne/VPN gratis , kao ni 6 meseci YouTube Premium ?

Danas,.kada sam išao da gledam Pixel Watch, dečko ima Pixel 7 Pro, baš sam ga pitao za te probleme sa ispadanjem iz mreže i nedostupnošču, on kaže da nema te probleme.
Izgleda je to od primerka do primerka..mada nema logike.
Njegova mreža je mts.
I moja je mts, i npr sad za vikend sam bio u Valjevu jer sam odatle i nisam imao problema nikakvih, dostupan uvek itd.. A u bg-u zavisi gde sam..

Pixel 7 Pro i mts od 18. oktobra nijedan jedini problem.

Ništa onda, šta mi predlažete? Da cimam lika da ga zamenim pa šta bude?

Nadam se da će ti zameniti, jer ti mobovi sa KP koji nisu za naše tržište računam kao da su bez ikakve garancije.

Uz obzir da Srbija nije u listi podržanih zemalja, znači da se ne dobija GoogleOne/VPN gratis , kao ni 6 meseci YouTube Premium ?
Gleda se gde je napravljen nalog tj. adresa na Google nalogu. Ako je u SAD, imaćeš sve te promocije.
Ja sam odavno napravio SAD nalog na play store i kada sam kupio Pixel 6, dobio sam promo za Google one i YouTube premium.

Gleda se gde je napravljen nalog tj. adresa na Google nalogu. Ako je u SAD, imaćeš sve te promocije.
Ja sam odavno napravio SAD nalog na play store i kada sam kupio Pixel 6, dobio sam promo za Google one i YouTube premium.
Moj PS je odavno na američkom.
Ok, super, hvala.
Eto, sada svi znamo.

Pa dobro, i nije realno da ti zameni tek tako, bez da ga servis pregleda. Zato sam ja par puta pre kupovine ovde i pitao za garanciju pa su mi svi rekli ma ajde koga briga za garanciju, kad se nekome kvario telefon, a imao sam slične probleme kao ti, plus screen freeze nekoliko puta dnevno...

Jako me mrzi da cekam, videcu kad cu i sta cu da uradim. Msm imam sluzbeni ajfon pa mogu njega da koristim dok ne stigne ovaj, ali ono, videcu vec.

Posle 2 godine korišćenja Huawei p40 pro, dodje vreme da se menja telefon. Dugo sam razmišljao, šta posle, ali odlučio sam da to bude Pixel 7 pro. Poručen je, i stiže za 2 dana. Nisam hteo da kupim nijedan telefon, koji nema punjač, ali ipak sam na kraju uzeo. Nadam se da neće biti neki feleričan primerak. Šta mi predlažete da kupim kao zamenski punjać, ali da ima koliko toliko brzo punjenje. Da li mora baš Google punjač?

Ne mora google, ja koristim od proslog telefona (mi 9t) za Pixel 6 sa nekim USB-A/USB-C kablom, ali brze puni na Samsungovom punjacu sa USB-C/USB-C kablom..

Mozes i preko kompa da punis, cak pise 'charging rapidly' sa kablom koji dobijes uz telefon, ako ti ploca ima USB-C ulaz..

Znači, trebalo bi da puni dobro, Samsungov punjač od 25w?

Da, moze bilo koji punjac, ali sam primetio da brze puni kad je USB-C/USB-C kablic, dakle bilo koji brick koji ima to, meni je stari power brick sa samo USB-A ulazom..

@The PunisheR
Super ako je spreman da ti izađe u susret. To onaj momak OnePlus Srbija na KP ?
Samo da znaš Google servis i cimanje sa njima je užasno iskustvo, makar po ljudima koji pišu na netu.

@ceta
Uzmi xiaomi punjač, on podržava power diliveri.
Xiaomi 65W GaN brzi punjač

@The PunisheR
Super ako je spreman da ti izađe u susret. To onaj momak OnePlus Srbija na KP ?
Samo da znaš Google servis i cimanje sa njima je užasno iskustvo, makar po ljudima koji pišu na netu.

@ceta
Uzmi xiaomi punjač, on podržava power diliveri.
Xiaomi 65W GaN brzi punjač
Nije taj, neki drugi lik. Ali je okej, kad je dolazio da donese fon do stana mi došao.

Jako je mala verovatnoca da je telefon falican, verovatno je neka nekompatibilnost na relaciji telefon - bazna stanica.
Najbolje kad bi mogao da nahvatas nekoga sa istim telefonom i testiras na istoj lokaciji. :D

Nazad
Vrh Dno