Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Primijetio sam jednu stvar koja me nervira. Aktivirao sam adaptive charging I kada stavim alarm u 06.20h da mi zvoni piše mi na zaslonu da će telefon biti u 06.20h do 100% pun. Medjutim u 06.20h telefon bude napunjen između 75 i 78%. Pretpostavljam da je to neki bug ali totalno bzvz

Kako ga puniš, tj. čime? Meni je jedan kabl riknuo, tako ostavio telefon preko noći na punjaču, kad ujutru on na svega par % iznad onoga što je bilo.
Ispostavilo se da je ispustio dušu kabl.

Taj sam i ja naručio gde si kačio link pre par dana , danas mi stiže. Ja ne vidim tu opciju za punjenje 🤔

Edit našao opciju. Meni je na limit 80% još od prvog dana. Nisam još imao potrebe da to promenim.

Prilozi

• Screenshot_20250910-114421.png
    Screenshot_20250910-114421.png
    117.2 KB · Pregleda: 38
Poslednja izmena:
Možda mu treba još vremena tipa (par nedelja) da nauči tvoju rutinu punjenja tj plug/unplug vremena i možda se u to ne računa postavljeno vreme za buđenje ujutro? 🤔
Pošto ja radim u smenama sumnjam da bi kod mene ova opcija funkcionisala 😀

Mada logično kada navijes alarm to znači da se tada ujutro dizes iz kreveta i očekujes full napunjen Tel. Probacu još par dana pa ću vidjeti.

Gledam nove iPhone modele, ala ce Apple da razbije sa prodajom. Očekujem sledeće godine mnogoooo bolje pixel modele. I to će biti pravi upgrade.

Možda mu treba još vremena tipa (par nedelja) da nauči tvoju rutinu punjenja tj plug/unplug vremena i možda se u to ne računa postavljeno vreme za buđenje ujutro? 🤔
Pošto ja radim u smenama sumnjam da bi kod mene ova opcija funkcionisala 😀
Mislim da nema veze sa učenjem rutine. Treba da radi odmah na osnovu alarma. Verovatno je bug neki sitni

Nazad
Vrh Dno