The PunisheR
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.10.2011
- Poena
- 515
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Google Pixel 7 Pro, iPhone 15
- Pametni uređaji
- Huawei GT3 Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
Ne pisem sa zvezdicama, forum sam cenzurise. Molim te unormali se sa vredjanjem i poredjenjem mene koji ti sasvim mirno i stalozeno pisem sa ljudskim otpadima.Ajde molim te prestani da se vređaš na komad tehnike ko da ti je dedovina. Kakav hejt i nemir? Histerišeš jer nisam video da je A1 popravio problem. Ko da čitam informer. Sviđa mi se user experience kod Pixela, pratim temu za 10 jer želim da kupim, ali hoću da znam kako stvari stoje pre nego što dam skoro 1000 evra na nešto što ne mogu da servisiram ili vratim a poznato je da ima probleme. Nisam ni oduševljen prodajom dalje pa kao vruć krompir nekom drugom. Osim ljudi ovde na forumu, imam još jednog kolegu na poslu koji ima 8 sa kojim mogu da uporedim iskustva o Pixelu i to je to. I to je sve. Ako možeš da odgovoriš na pitanje odgovori, u suprotnom bez histerije i pisanja sa zvezdicama jer si se zaboga iznervirao pa bi opsovao. Ko DJV na kolegijumu.
I ja ne histerisem, samo ti mirnim normalnim tonom kazem da prestanes da unosis nervozu i nemir u temu.
Isprati sta te zanima, pitaj sta te zanima, podeli iskustvo a ne da mi pises ovde sastave i pridike koje nemaju veze sa vezom, i sve iz razloga sto je par nas primetilo da volis da bacis hejt a da nisi pre toga se informisao o realnoj situaciji. Nema potrebe da vredjas bilo koga da je osetljiv, da je ovakav, onakav, da ironicno pises i slicno.
Cela poenta ovog foruma i svega sto sam ti do sada pisao je da prestanes da budes negativan i napadan konstatno, sa strane izgleda kao da si dosao na temu da nadjes uredjaju mane, a ne da vidis sta se stvarno desava da bi ga kupio. Evo ti si dosao ovde sa pretpostavkom da ce imati mane, da neces moci da ga servisiras, da ces baciti 1000 evra itd.
Ja samo vidim tebe da histerises, pises ironicno, poredis mene sa smecem od osoba i tako, tako da, smiri malo strasni, stvarno se dzabe uzrujavas. Ugledaj se na ostale kako razmenjuju misljenje i ucestvuju u temi bez ironije i napadanja.
Ja sam sa ovime zavrsio pisanjem tebi, samo te molim uzmi u obzir da treba da spustis loptu malo sa napadackim stavom cim dodjes, stvarno nema potrebe da se nerviras i "histerises", mnogo bitnijih stvari ima trenutno oko nas da razbacujemo "histeriju" na mestu gde je nema.