Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Ja nikako ne mogu da svarim nove notifikacije. Ne znam zašto potreba da se ikonica aplikacije prikazuje u onolikoj veličini na notifikaciji. Ode 25% prostora na ikonicu, pa još kad se upari sa novim, većim i boldovanim fontom, bukvalno pola ne možeš da pročitaš u notifikaciji.
+1
Vidim da mi još nešto nije u redu ali tek sad kontam kad si napisao 😂

Da, notifikacije su mi definitivno čudne.
Tekst se slabije vidi nego pre, i ne znam šta, ali nešto mi je za sada čudno sa ikonicama u notifikacijama..

Možda su i same notifikacije uže, a možda su i samo ikonice pomerene ka centru, kao da je veći padding ili margine

Mali update. Prebacio sam stvari sa starog pixela 7. Tokom procesa pixel 10 pro se zagrijao, nije bilo neprijatno vruće da se nije moglo držati u ruci, tokom tog procesa dok je instalirao 300 aplikacija sporije je ulazio u instagram i u još neke aplikacije. Kad se ohladio sve je funkcionisalo besprekorno .Svakako se manje grije od pixela 7.

Ono gdje vidim ogromna poboljšanja u odnosu na pixel 7.
Manje se grije, selfi kamera je mnogoooo bolja, zvučnici su odlični baš odlični.

To su neki detalji poslije 3h korišćenja.

E da, imam problem sa mtel mrežom Austrija, problem koji je imao i pixel 7, nemam 5G i ako sam u podešavanjima Tel stavio 5G kao podrazumijevano. Kada sam karticu prebacio u s24 ultru odmah sam dobio 5G. Nije smak svijeta ali bzvz.

Mali update. Prebacio sam stvari sa starog pixela 7. Tokom procesa pixel 10 pro se zagrijao, nije bilo neprijatno vruće da se nije moglo držati u ruci, tokom tog procesa dok je instalirao 300 aplikacija sporije je ulazio u instagram i u još neke aplikacije. Kad se ohladio sve je funkcionisalo besprekorno .Svakako se manje grije od pixela 7.

Ono gdje vidim ogromna poboljšanja u odnosu na pixel 7.
Manje se grije, selfi kamera je mnogoooo bolja, zvučnici su odlični baš odlični.

To su neki detalji poslije 3h korišćenja.

E da, imam problem sa mtel mrežom Austrija, problem koji je imao i pixel 7, nemam 5G i ako sam u podešavanjima Tel stavio 5G kao podrazumijevano. Kada sam karticu prebacio u s24 ultru odmah sam dobio 5G. Nije smak svijeta ali bzvz.
Jesi li rešio problem sa 5G?

Vrh Dno