Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Ja nikako ne mogu da svarim nove notifikacije. Ne znam zašto potreba da se ikonica aplikacije prikazuje u onolikoj veličini na notifikaciji. Ode 25% prostora na ikonicu, pa još kad se upari sa novim, većim i boldovanim fontom, bukvalno pola ne možeš da pročitaš u notifikaciji.
+1
Vidim da mi još nešto nije u redu ali tek sad kontam kad si napisao 😂

Da, notifikacije su mi definitivno čudne.
Tekst se slabije vidi nego pre, i ne znam šta, ali nešto mi je za sada čudno sa ikonicama u notifikacijama..

Možda su i same notifikacije uže, a možda su i samo ikonice pomerene ka centru, kao da je veći padding ili margine

Mali update. Prebacio sam stvari sa starog pixela 7. Tokom procesa pixel 10 pro se zagrijao, nije bilo neprijatno vruće da se nije moglo držati u ruci, tokom tog procesa dok je instalirao 300 aplikacija sporije je ulazio u instagram i u još neke aplikacije. Kad se ohladio sve je funkcionisalo besprekorno .Svakako se manje grije od pixela 7.

Ono gdje vidim ogromna poboljšanja u odnosu na pixel 7.
Manje se grije, selfi kamera je mnogoooo bolja, zvučnici su odlični baš odlični.

To su neki detalji poslije 3h korišćenja.

E da, imam problem sa mtel mrežom Austrija, problem koji je imao i pixel 7, nemam 5G i ako sam u podešavanjima Tel stavio 5G kao podrazumijevano. Kada sam karticu prebacio u s24 ultru odmah sam dobio 5G. Nije smak svijeta ali bzvz.

Mali update. Prebacio sam stvari sa starog pixela 7. Tokom procesa pixel 10 pro se zagrijao, nije bilo neprijatno vruće da se nije moglo držati u ruci, tokom tog procesa dok je instalirao 300 aplikacija sporije je ulazio u instagram i u još neke aplikacije. Kad se ohladio sve je funkcionisalo besprekorno .Svakako se manje grije od pixela 7.

Ono gdje vidim ogromna poboljšanja u odnosu na pixel 7.
Manje se grije, selfi kamera je mnogoooo bolja, zvučnici su odlični baš odlični.

To su neki detalji poslije 3h korišćenja.

E da, imam problem sa mtel mrežom Austrija, problem koji je imao i pixel 7, nemam 5G i ako sam u podešavanjima Tel stavio 5G kao podrazumijevano. Kada sam karticu prebacio u s24 ultru odmah sam dobio 5G. Nije smak svijeta ali bzvz.
Jesi li rešio problem sa 5G?

Koje punjače koristite sa 10/pro/xl? Zidne sa koliko W i qi1 ili qi2.2 od koliko W? Da li se vama greje puno prilikom punjenja sa qi1 ili qi2.?
Imam neki stariji qi1 od 15w punjač i pixel 10 pro je podešen da se puni do 80%, telefon se prilično ugreje prilikom punjenja. Hteo bih da se osvežim sa zidnom kao i qi2 varijatom ali ima tona modela i nisam pametan šta je najbolje . Zidni da ide do 40W kada punim kablom a za qi 2.2 25w ili? qi2 ce mi uglavnom koristiti za noćno punjenje u slučaju potrebe tako da mi tu brzina ne igra ulogu ali me to grejanje baterije brine. Da jurim neku varijantu sa hlađenjem 🤔
Ili ako želim da čuvam bateriju od degradiranja zbog grejanja da bežim od qi punjenja?

Da.. to qi I generalno bežično punjenje je overhajpovano, jer greje bateriju samo tako. Kapiram da je korisno kada se postavi na punjač npr u kolima.
Jedino možda ako nađeš neki punjač sa ventilatorom.

Koje punjače koristite sa 10/pro/xl? Zidne sa koliko W i qi1 ili qi2.2 od koliko W? Da li se vama greje puno prilikom punjenja sa qi1 ili qi2.?
Imam neki stariji qi1 od 15w punjač i pixel 10 pro je podešen da se puni do 80%, telefon se prilično ugreje prilikom punjenja. Hteo bih da se osvežim sa zidnom kao i qi2 varijatom ali ima tona modela i nisam pametan šta je najbolje . Zidni da ide do 40W kada punim kablom a za qi 2.2 25w ili? qi2 ce mi uglavnom koristiti za noćno punjenje u slučaju potrebe tako da mi tu brzina ne igra ulogu ali me to grejanje baterije brine. Da jurim neku varijantu sa hlađenjem 🤔
Ili ako želim da čuvam bateriju od degradiranja zbog grejanja da bežim od qi punjenja?
Ja sam kupio ovaj novi Google 67w sa dva slota i na njemu punim originalnim kablom, takođe sam uzeo pixelsnap punjač sa postoljem od Googla

Oneplus 13 je fin telefon. Da mogu da smislim velike telefone, verovatno bih ga uzeo.

Kad čovek koji ima pristup svakom telefonu kaže da bi pre uzeo op13 nego 10 pro xl ...svaka čast google!

Znam lika, ne pratim ga, ali tek sad provalih da je izgleda anime i manga fan (sad videh u pozadini mange i Cowboy bebop poster).
E sad ce da dobije jos jednog subscribera. :D

Da, notifikacije su mi definitivno čudne.
Tekst se slabije vidi nego pre, i ne znam šta, ali nešto mi je za sada čudno sa ikonicama u notifikacijama..
Sad provaljujem da kada mi stigne notifikacija npr na wa, pre ću da je raširim ili smanjim nego što ću da uđem u samu notifikaciju...
Možda ne do navike ali eto to mi se dešava ovih dana, za sve notifikacije. Ne pogodim skoro nikad iz prve da uđem, uvek je raširim ili smanjim..

Nazad
Vrh Dno