Šta je novo?

Google Pay/Wallet Srbija

Mene jedino ohrabruje to sto je nagrada GW4, a za wear os oni trenutno nemaju aplikacije. Tako da ili je gpay ili neki drugi pay za wear os.

Može biti i Samsung Pay, ali bi to bio stvarno krajnje imbecilan potez, pošto se ograničava samo na Samsung uređaje.

Mada po emojima, na objavi, deluje kao slanje novca na mobilni telefon, ne znam jel imaju već tu opciju? Nešto slično ima Mobi banka, proslediš novac nekome na broj telefona.

Mora biti nesto krupnije od tog slanja na racun ... ja kad bih mogao da pogadjam za nagradu, rekao bih da je to Gpay

Jel Intesa ima mKes kredit putem mobilne aplikacije?

Aj da vidimo i to čudo, već su jednom pisali da dolazi, pa je bila lažna vest. Ne verujem dok ne vidim zvaničan Google blog post.

Ja nisam imao pojma da ovo ne funkcioniše kod nas, hteo da isprobam kad sam bio u inostranstvu sa našom karticom ali nije išlo, sad znam zašto...

Ako dodje GPay, to ne znaci da ce da radi za sve banke po automatizmu. Mora banka da podrzava.
Mozda Intesa bude prva.

Pa izgleda da je tako...mada očekujem da barem dve, tri banke istovremeno krenu sa GPay-om. Videćemo.

Naravno, ako se stvarno uvodi, nece biti jedini.

Podrška za više banaka, lakše menjanje kartica, jedna aplikacija za plaćanje.

I koliko sam skontao, ne moras da otvaras app, nego samo prislonis i on odradi placanje?

Da

I pridje ti batica sa mobilnim aparatom kao sto imaju kuriri i zbogom do limita 🤣

Radi samo kad je otključan telefon, i traži dodatnu potvrdu skeniranjem otiska za svaku 'veću' transakciju.

Da ne zaboravimo kao još jednu prednost podršku za plaćanje sa WearOS pametnim satovima.

Nazad
Vrh Dno