Ne može autor da menja i briše post kada istekne određeno vreme. Očigledno je zamolio nekog mod da obriše, rekao je previše...zato je sve i obrisano od strane autora.
OTP ima Apple Pay za iPhone i mCard za Android uređaje. Evo i uputstvo kako se namešta mCard: https://www.otpbanka.rs/wp-content/uploads/2022/08/mcard-uputstvo.pdfOTP, PŠ nemaju svoje pandaneW2P-ju i slicnim i njima se svakako isplati da imaju GPay i sad je pravo vreme.
Spominjem ove dve banke jer imam u njima racune.
Da 90% korisnika ni ne zna sta je GPay to je tacno ali omoguci ti bato za tih 10% pa kad imas proizvod onda ga reklamiraj pa ce onih 90% da cuju koje su prednosti tog proizvoda i od tih 90 nek koristi 70% kroz godine ti si na konju i korisnici takodje.
Oke lakse im je da sa nakace ali i to nije free,tako da i tu stoji trosak. Drugo je sto kod nas nema odavno neke banke koja gura inovacije iako smo potpisali cetvrtu digitalnu revolucijuBanke moraju da razvijaju svoj softver za beskontaktna placanja, sto je veliki trosak. Lakse im je da se nakace na google pay i cao.
Da trziste nije spremno, zasto bi placali ogromne pare da razviju taj softver uopste? Ja koristim Wave2Pay godinama inace, tako da ovo nije od juce..
Hvala ne treba mi, hvala u sv. slucaju.Imaš u novoj app mCard na početnom ekranu pre nego što se uloguješ, jako je jednostavna za podešavanje i korišćenje.
Sada ces sebe da porkenes koje dve banke prve uvode GPay i to do kraja godine
Teško da intesa uvodi GPay.Sada ces sebe da porkenes koje dve banke prve uvode GPay i to do kraja godine![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari