Ne može autor da menja i briše post kada istekne određeno vreme. Očigledno je zamolio nekog mod da obriše, rekao je previše 🙂...zato je sve i obrisano od strane autora.
OTP ima Apple Pay za iPhone i mCard za Android uređaje. Evo i uputstvo kako se namešta mCard: https://www.otpbanka.rs/wp-content/uploads/2022/08/mcard-uputstvo.pdfOTP, PŠ nemaju svoje pandaneW2P-ju i slicnim i njima se svakako isplati da imaju GPay i sad je pravo vreme.
Spominjem ove dve banke jer imam u njima racune.
Da 90% korisnika ni ne zna sta je GPay to je tacno ali omoguci ti bato za tih 10% pa kad imas proizvod onda ga reklamiraj pa ce onih 90% da cuju koje su prednosti tog proizvoda i od tih 90 nek koristi 70% kroz godine ti si na konju i korisnici takodje.
Oke lakse im je da sa nakace ali i to nije free,tako da i tu stoji trosak. Drugo je sto kod nas nema odavno neke banke koja gura inovacije iako smo potpisali cetvrtu digitalnu revoluciju 😛Banke moraju da razvijaju svoj softver za beskontaktna placanja, sto je veliki trosak. Lakse im je da se nakace na google pay i cao.
Da trziste nije spremno, zasto bi placali ogromne pare da razviju taj softver uopste? Ja koristim Wave2Pay godinama inace, tako da ovo nije od juce..
Hvala ne treba mi, hvala u sv. slucaju.Imaš u novoj app mCard na početnom ekranu pre nego što se uloguješ, jako je jednostavna za podešavanje i korišćenje.
Sada ces sebe da porkenes koje dve banke prve uvode GPay i to do kraja godine😱
Teško da intesa uvodi GPay.Sada ces sebe da porkenes koje dve banke prve uvode GPay i to do kraja godine😱
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari