Ovo u praksi i nije bas moguce. POS terminal mogu da imaju samo pravna lica. Ako bi ga neko zloupotrebio morao bi da dokaze osnov za tu transakciju.I pridje ti batica sa mobilnim aparatom kao sto imaju kuriri i zbogom do limita 🤣
Ovo u praksi i nije bas moguce. POS terminal mogu da imaju samo pravna lica. Ako bi ga neko zloupotrebio morao bi da dokaze osnov za tu transakciju.I pridje ti batica sa mobilnim aparatom kao sto imaju kuriri i zbogom do limita 🤣
Ne moras da otvaras app ni za Wave2PayI koliko sam skontao, ne moras da otvaras app, nego samo prislonis i on odradi placanje?
Bez ljutnje ali da si rekao bukvalno bilo koju drugu banku pa da se i slozim. Inace sam i sam silom prilika korisnik iste.Drago mi je.
Drago mi je, a sta cemo ako bude u orvom naletu ili medju prvima jer joj odgovara jer nema svoju nfc app?Bez ljutnje ali da si rekao bukvalno bilo koju drugu banku pa da se i slozim.
Ne gresis sad je opet G wallet u opticaju.Cini mi se da je nesto skoro GPay zamenjen opet sa Google wallet aplikacijom ili gresim ?
Mislim da na Wave2Pay ne možeš da povežeš kreditne kartice, zato ga i ne koristim. Očekujem da će na Google wallet moći da se doda svaka debitna i kreditna kartica, pa da biram, zavisno od toga gde i šta plaćam.Povezuješ platnu karticu.
Ako se dobro sećam, povezana mi je bila visa internet kartica, tako da verovatno može bilo koja visa i master kartica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari