Šta je novo?

Gigabyte 6850 blokira komp

mozda malo bzvze pitanje ali,
paging file fercera normalno i ima ga dosta ?

Ima ga dosta :)

Moguće da je loša serija kartica...
Od Overclocka nema ništa, karta prolazi afterburner, ali puca na heavenu odmah....

@Villy_Da_Man uradi kao i Ivke77 i uzmi sebi tu 460GTX i resi tvoje probleme.
Kad te boli glava uzmes Aspirin a kad imas problema sa ATI/AMD onda uzmes Nvidiu :)

Malo pre si rekao da je to prevelika temperatura.

Da mislio sam da ce prelaziti 70C, jer mnogo brze podigne temperaturu do nekih 64-65C, nego kad je ventilator na 70%. Testirao sam Aidom64 i Kombustorom.
Medjutim u igrama ne prelazi 60C posle visecasovnog igranja.
Tada sam se uverio da je stresiranje procesora mnogo jace sa Benc programom, nego u igri i da nema sanse da predje 70C.
Prosto receno,u igrama brzo nabije do 60C, ali tu se zakuca temperatura i ne povecava se vise.

Poslednja izmena:
Koja glupost kupiš najnoviju kartu na tržištu i onda se *****avaš sa biosom,drajverima..Kupiš Lamburdžini i svaki drugi dan si u servisu,jer je pod garancijom,pa neće biti problema da ti zamene šta treba,a,ako vas nemrzi,to možete i sami,nema potreba da dolazite u servis.:(

Izgleda da je kod kupovine Ga6850/70 najbitniji uskladjen polozaj zvezda da bi to radilo ljudski...a obavezno je i tri puta sa grafom obici oko kucista...

Poslednja izmena:
Kill 'em all!

Izgleda da je kod kupovine Ga6850/70 najbitniji uskladjen polozaj zvezda da bi to radilo ljudski...a obavezno je i tri puta sa grafom obici oko kucista...

Ne nego trenutno (kod nas) polozaj zvezda treba da ti se poklopi samo za Gigabyte 6850 (ne morate sve pripisivati AMD-u, u pitanju je neka greska proizvodjaca kartice)

Pa to je i rekao, mada se Gigabyte kartice obeležavaju sa GV, a ploče sa GA :)

Reklamacija :)

Proslo je tek 7 dana kad se je predao, tako d se nadam da neću :)

Ne bih da budem zlonameran ili ti šta slično jednostavno zameni za Nvidiu :) i nećeš imati problema

Ili kao ja safir 6850,sinoć ga gurno,posle svega što sam pročito,prekrstio sam se 3x,pomolio zvezdama,šoro 2x od uzbuđenja i obleteo oko kućišta par puta i radi bez problema,testove nisam radio,auto klok 840/1165.E sad ja sam probo i sa Sapphire TRIXX da uradim klok i neće,core clock mi stalno vraća na def.775 a mem ostavi na 1190 i voltažu na 1.200,i kursor miša mi igra kad ga spustim u donji desni ugao.Nadam se da je zbog TRIXX-a jer je u pitanju beta verzija.

Rokni malo taj cpu bre.3.2GHz je soo 2008 :D

Ok,box kuler je u pitanju.

gigakrs 6850

Prosle subote sam pazario gigakrsh 6850,iste simptome sam imao kao ivke,znaci tokom igranje krize padne sistem,cuje se i zvuk jedno 10 tak sekundi,i moram rucno da restartujem sistem.Hvala bogu ,primili su karticu nazad,vratili novce sa kojem sam pazario sapphire 6850 koji radi savrseno stabilno u krizi,znaci isti win7,isti drajveri.U prevodu,stvarno je ova gigabajtova 6850 serija felericna,cak sam i na raznim stranim forumima nalazio na iste simptome sa doticnom karticom.Zaobidjite ovu gigabajtovu karticu u sirokom luku.:type:

@Vill Da Man,evo klokno sam CPU na 3,43 tako da sam sad soo 2009 :D

Pa sto bre opet Gigabyte, ja to vise ne kupujem dok sam ziv a mozda i posle toga :D.

Našao sam ga za male pare :D

ma nije gigabyte firma sa marsa da nikada ne moze da se desi da pogresi...pogrese i ostale firme...pa i mercedes i sony i ostale firme su umele da podbace i naprave nesto sto ne valja i kvari se...

Poslednja izmena:
Pa i ja mislim da je GV;)ok,pogotovo sa njihovom UD3 tehnologijom na kartama ali su po ovome dfinitivno podbcili.

Jedno zapazanje
Da li je moguce da se problem javlja usled nekompatibilnosti?
Slucajno primetih da ova graficka ima PCI-e 16x, ver 2.1, dok je kod mene na ploci ver 2.0 ???
Da li moze ovo da bude uzrok problema ?

Ja sam danas isprobao dosta igara i sve radi , sem Crysis-a 1 (nemam Red alert trenutno).
Radi: AVP(full dx11 tesellation), Mafija 2, MOH novi, Dirt 2, CS 1.6, Star Craft2...i sve testove prolazi bez problema ( Vantage, Ungine Heaven, MSI kombustor....)
Znaci ubedjen sam da nije do graficke.
Mislim da si se malo zaleteo ali nema veze, svako ima svoj izbor.
Cekam nove drajvere, i mislim da nece da bude nikakvih problema.

Evo da napomenem sve sto si napisao tako je i kod mene, bios ili drajveri

ne moze da to bude problem sigurno.

Znam i ja da ne bi trebalo, ali poceo sam da trazim i dlaku u jajetu. Prosto mi je neshvatljivo da je karta defektna.
Presao sam dosta igara, ali Crysis (oba dela su smrt).
Vise me ne zanima, otisla je na reklamaciju i ne vracam je vise u kuciste.

Poslednja izmena:
Znam i ja da ne bi trebalo, ali poceo sam da trazim i dlaku u jajetu. Prosto mi je neshvatljivo da je karta defektna.
Presao sam dosta igara, ali Crysis (oba dela su smrt).
Vise me ne zanima, otisla je na reklamaciju i ne vracam je vise u kuciste.
Meni nije nesto jasno crysis mi samo neradi, ostale igre bez problema, pa kako da posaljem zbog crysisa kartu na reklamaciju, da je karta defektna nema sanse, mora da je do biosa ili drajvera sto se tice krize, sta si rekao sve mi radi normalno a kriza ne, dajte drugu kartu hm, ili bi mozda i ja trebao da je pesaljem na relamaciju:wall:

Vrh Dno