Moje misljenje je da su drajveri problem.
Meni nije nesto jasno crysis mi samo neradi, ostale igre bez problema, pa kako da posaljem zbog crysisa kartu na reklamaciju, da je karta defektna nema sanse, mora da je do biosa ili drajvera sto se tice krize, sta si rekao sve mi radi normalno a kriza ne, dajte drugu kartu hm, ili bi mozda i ja trebao da je pesaljem na relamaciju:wall:
6870 su sve referentni modeli. 6850 nisu referentne - mada ne znam da li je Gigabyte menjao PCB na ploči ili su samo stavili svoj kuler. A šta vam se to dešava u Crysis-u? Ja imam Sapphire 6870 i prošao sam dobar deo Warhead-a bez problema.
I 'ste resili problem?
Meni nije nesto jasno crysis mi samo neradi, ostale igre bez problema, pa kako da posaljem zbog crysisa kartu na reklamaciju, da je karta defektna nema sanse, mora da je do biosa ili drajvera sto se tice krize, sta si rekao sve mi radi normalno a kriza ne, dajte drugu kartu hm, ili bi mozda i ja trebao da je pesaljem na relamaciju:wall:
Izašao je 10.11 WHQL - ali je stariji od 10.10e hotfix-a.
to je zato sto si gledao za 6xxx seriju, a 10.11 ne podrzava najnoviju seriju kartica!!!
Pa naravno da sam gledo za 6xxx.![]()
kakav paradox ..nove karte nisu podrzane od strane novih drajvera
Ma problem je to što AMD izbacuje drajvere u nekom ustaljenom vremenskom intervalu - drajver je poslat na WHQL sertifikaciju pre izlaska 68xx serije, verovatno nekom ustaljenom šemom.
Sad sam gledao po Warheadu - ali negde sam izgubio stare saved games, pa ne mogu da probam te nivoe.
Kao što rekoh, 10.10e je u stvari novije izdanje drajvera od 10.11.
Uglavnom - situacija ne izgleda jasna. Villy je imao razne probleme - BSOD i ostalo, a ovo je problem samo u jednoj igri... Furmark radi bez problema?
Mislim, izvrteo si Furmark neko vreme, Heaven benchmark i tako to? Da li ti testovi za grafiku rade bez problema?
Ma problem je to što AMD izbacuje drajvere u nekom ustaljenom vremenskom intervalu - drajver je poslat na WHQL sertifikaciju pre izlaska 68xx serije, verovatno nekom ustaljenom šemom. Kao što rekoh, 10.10e je u stvari novije izdanje drajvera od 10.11.
Odoh bas da testiram Furmark jel toliko imam vremenaLjudi, puca i Heaven posle 2 sata loopaSve ostale manje zahtevne igrice rade, ali tek kad nasviraš AA i AF, kartica pobrljavi. COD BO radi npr 5 sati pre nego što pukne, Heaven 2 sata, Furmark posle ~15 minuta!
EDIT: A od OCa nema ništaGPU radi na 1000, ali čim ram pomerim za 1 MHz kartica se kuca MOMENTALNO!!! Mislimd a je loša memorija na kartici, ne verujem da je gpu u pitanju, memorija više "pasuje" problemu. Logičnije je da ja GA ugradio lošu seriju memorijskih čipova na ovu seriju kartica, nego da je zeznuo BIOS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari