Za one koji se pitaju kako ja to znam da je bilo 410W, na slici je odgovor.
ode ti u zelene,to je izdaja,tebra.
Moras uzeti u obzir da efikasnost napajanja nije 100%.
Konacno resih problem sa Krizom
Iskopao sam neki lek iz naftalina i evo posle sat i po igranja ponasa se sasvim normalno.
Igram dalje, pa ako budu neke promene javljam.
Za sad mi sljaka sve
@Ivke, nek te samo dobro sluzi a koje je boje je totalno nebitno
EDIT: Definitivno radi kako treba
Tako je kad skidate modovane lekove. Zna se, samo proverena scenska izdanja, i obavezno pratiti situaciju sa properima i nema glava da zaboli.
A sto se tice napajanja, daj da vidimo kako radi kad mu Pera iz eps-a odvrne napon (jos ako je makina overklokovana), ma milina. Imaces smoke masinu u sobi samo tako. Znaci, tebi konfa radi ali koliko ce da "radi" ? Zato se uzima kvalitetnije napajanje (ne meri se kvalitet u W), pogotovo ako nemas ups i surge.
Tražiću 460icu 1GB
Evo sad puče i crysis na def klokovima... Ništa od greške u drajverima, ovo je hradver. Nazad u grappolo![]()
Ne znam stvarno sta se desava, moj zakljucak da je ta Gigabyte bas felericna.
Kazem da uzmes Sapphire (isto 6850) jer se na njoj (bar kod mog druga) ne manifestuju problemi (po njegovim recima)
Gigabite nije felerican, vec ti letis pred rudu.
Sacekaj prve zvanicne drajvere za 68xx i sve ce biti u redu.
Ako nemas zivaca menjaj kartu i pljuj koliko oces. Pljuvanje mi jedino prikazuje necije neznanje.
Kod mene trenutno radi svaka igra na Gigabyte.
Jes da sam jurio lek(za krizu) ceo dan, ali mi je bar jasno da nije karta defektna.
Covece, nije meni problem Gigabyte, vec Villy-u doticna kartica (mozda njegov primerak) pravi probleme... Kod njega se desavaju ti problemi. Ja imam PowerColor 6870 i nemam nikakvih problema, takodje zvao sam druga koji ima Sapphire 6850 i kaze da nema problema (sutra idem kod njega pa mi nije tesko da proverim). A da i prvi zvanicni drajveri za 6xxx seriju su 10.10.
Ne znam koji je tvoj problem
Samo da znas da je Kriza meni blokirala tek na kraju cetvrtog nivoa a Warhead na pocetku treceg. Do tada radi apsolutno normalno.
Moguce i da postoji neki problem, ali to ce se uskoro resiti, takva euforija je bila i sa 4870, ali sve je sredjeno.
Novi drajveri , eventualno novi BIOS i to je to.
Sto se tice problema , ja ga nemam sa Gigabyte 6850.
Vlasnik sam pomenute kartice, i nikakvih problema nemam, jedino sto sam morao beta bios da ubacim jer karticu sam dobio sa biosom gde se vent vrti konstantno na 73%, sto je malo bucno
+1
Imao sam malo sumnje u novi BIOS, sto se tice hladjenja ali sam se uverio da je hladjenje vrh.
Posle nekoliko sati konstantnog igranja na max full, grafika ne prelazi 60 C![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari