Šta je novo?

Gigabyte 6850 blokira komp

Gigabyte 6850

pozdrav svima koji su imali Gigabyte 6850 1024/256,u petak je i meni stigla pa me zanima posle koliko vremena je karta pocela da vam pravi ta raznorazna ******???Kod mene za sve radi kako treba?!

Testiraj warhead i ako ne pukne trebalo bi da je dobra

vec sam probao na monitoru od LG 19" koji imam ja, i drugar doneo njegov samsung led 23" radi kako treba,probao sam Just cause 2,metro 2033,ovu novu beta verziju crysis 2,trenutno igram dead space 2,a sinoc sam onako bezvaze probao staru igru brother in army,zasad nisam imao problema.Zato pitam da li ce odmah da se pojavljuju problemi ili kasnije,ipak nisu to male pare za graf bar za mene.U svakom slucaju hvala.

Pusti nivo sa ledom, ako na nemu ne pukne neće da te zeza. Još bolje skini Warhead Benchmark i onda stavi da ti vrti nivoe sa ledom.

Само да јавим да ми је напокон замењена графика. Добио сам Asus 6850 и са њом све ради супер. Дакле прошла су 3 пролаза Crysis, Avalanche мапа, Enthusiast подешавања, DX10, 2048x1152 резолуција итд. Драго ми је што је тако испало и што нисам имао потребе да мењам за GTX460.

Evo pepsi provrti sa crysis bencmark ovo navedeno, da napomenem koliko sam se razocarao u gigabyte 6850, toliko sam se obradovao novoj asusovoj hd 6850, malo tisa, hladnija, brza, i vrti sve bez problema

provrtio sam taj crysis bencmark ne bas sve al skoro,radi kako treba.Mozda je kod gigabyta bio problem samo sa tim prvim uvozom krajem prosle god.

Moguce, ustvari sigurno, mislim da je nas sestoro zamenilo ne ispravne karte, izgleda si ubo dobar primerak

Sta da vam kazem menjajte molitvu ubuduce.Boze daj nam velike OC mogucnosti i sacuvaj nas od...ne smem dalje dok ne konsultujem adsvokata sta smem da kazem da me ne tuze.
Ja se samo molim bogu da se normalan dovucem do Asus AM3+ ploce naredne njihove grafike.
Postalo je smesno stvarno kada sam ja u pitanju bice ono Hteo jew da igra igrice sa filterima a zavrsio u ludnici.
Fucking Blue Devil.

Sta da vam kazem menjajte molitvu ubuduce.Boze daj nam velike OC mogucnosti i sacuvaj nas od...ne smem dalje dok ne konsultujem adsvokata sta smem da kazem da me ne tuze.
Ja se samo molim bogu da se normalan dovucem do Asus AM3+ ploce naredne njihove grafike.
Postalo je smesno stvarno kada sam ja u pitanju bice ono Hteo jew da igra igrice sa filterima a zavrsio u ludnici.
Fucking Blue Devil.

One man army reality show :D

provrtio sam taj crysis bencmark ne bas sve al skoro,radi kako treba.Mozda je kod gigabyta bio problem samo sa tim prvim uvozom krajem prosle god.

Probaj jos Heaven DX11 Benchmark 2.1 i 3d Mark11 nekoliko krugova. To ako ti prodje bez zapucavanja/restarta imas 100% ispravnu kartu.

Heaven DX11 Benchmark 2.1 ne znam sta je (daj link za download),a 3d mark 11 sam probao 2 puta.Karta je od petka kod mene,pokazalo bi se verovatno do sad da je fals.

Poslednja izmena:
hvala,uspeo sam da nadjem,evo rezultata
file:///D:/unigine_20110215_1315.html

ne znam da li sam ovo dobro postavio,hoce li se videti

Off:
Villy uspeo si da zavrsis u potpisu Moderatora kUdtiHaEX svaka cast:d;)

Nazad
Vrh Dno