starac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.01.2005
- Poena
- 515
U ovoj temi je ocigledno samo jedno.Svi pricaju o necem sto njima trenutno odgovara ili bi voleli da bude tako?Nvidia je prikazala svoju seriju NV4xx koja je po mom misljenju OK,ali sa malim nedostatcima koji se tesko mogu ispraviti nereferentnim hladjenjem(koje nije na "vodenoj" bazi),sto direktno utice na mene kao kupca Njihovog proizvoda.Niko ko u posedu trenutno ima NV4xx bilo koji ne spominje buku koja ta karta pravi?Ja imam 5850 koji na 80% fanspeed-a urla tako da mi doje da ga bacim kroz prozor,a po onima koji su testirali 4xx ona je glasnija nego bilo koja 58xx.Vodeci se ovim sto ja cujem na karti iz potpisa na 80% fana(ako dobro cujem),serija NV4xx je "AVION KOJI POLECE".Komentari na 100% Fanspeed-a netreba ni uzimati u obzir,jer ako nemate slusalice "dzaba ste krecili".Ati serije 58xx ubzava fanspeed na max. 50% pri max.opterecenju,na 950/1200 i temperaturi od 80C sto se skoro i ne primeti.Da li treba da okacim slike sa Evg-a gde 5850 dere 470 u Vantage sa 4000+?Bez obzira da li je ukljucen PfX?Da li treba spominjati cenu karti + napajanja?Da li treba spomenuti da 480-tka nepali sa Corsair HX650,sto sa Ati kartama nije slucaj?Neki ovde to znaju samo nece da kazu!Naravno ko da 500+ eura za kartu mora imati i lovu za kvalitetno napajanje,sto Corsair HX650 nije:wall:!
Napredno nema sta!
@Uruk
Min Fps je u 1,2, slike u aplikaciji.Ja sa dve slike od 1000000 mogu da se nosim pa da budu i 10Fps-a za 100 evra manje.potpuno nebitna stvar,mada nekima mozda i nije!
:wave:
Izgleda da isto vrijedi i za tebe.
Okacio sam ovdje postove od ljudi koji imaju te karte i koji iznose svoja iskustva. No neki opet ovdje tjeraju po svome.