JoKa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.09.2002
- Poena
- 645
cena ?
Cena za Asus ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/1GD5 oko 26.000 a za ENGTX460 DirectCU/2DI/1GD5 oko 25.000
cena ?
How yes no, dok su nV kartice kidale u markovima sa svojim podesavanjima u drajverima niko se nije zalio, sada odjednom 3DMark nije merodavan.
Jedna rec - optimizacija. Nije tesko razumeti.
Konačno Asus.
Da li običan model Asus-a može da dobaci TOP-ovih 775Mhz s'obzirom da su kuleri identični (koliko sam ja shvatio pošto se nigde ne pominje ništa o njihovim razlikama)?
Naravno da ne bi trebalo biti dileme izmedju Asus-ovog TOP modela i Gainward-a GS ali ipak je razlika u ceni na strani Gainward-a negde oko 3500din. Ovde samo navodim kartice koje su dostupne na našem tržištu.
Meni za sad ostaje ta dilema Asus TOP +3500 vs. Gainward GS.
Šta vi mislite da li se isplati?
Jos jedna zanimljiva stvar: defaultna voltaza za jednu od karti je 0,937 V, sto je koliko vidim izuzetno rijetko - dakle ovaj chip je odlican. Za drugu je 0,962 V sto isto tako nije lose, vidim da ima karti koje dolaze sa default voltazom od 1,000 V dok je neki prosjek 0,975 V.
Daj taj test u SLI da vidim ima li vajde da kupujem jos jedan Cyclone.
Nego jel za jedan Cyclone malo oko 30-35 FPS-a na 1650x ???, sve na ultra, u Crysisu.
To je prvi lvl bez AA, sa AA padne na 30tak FPS-a.
Ne bih znao koji to benchmark ima za Crysis, citao sam o tome, ali nemam pojma kako to radi. Pojasnite.
Nisam klokovao kartu, SC2 radi ko sat.![]()
@Marli gasi PhysX,zato imas toliki score na kraju za CPU mada to nije ni bitno,gleda se GPU score.
'Ajde mi ucini nesto.I ako ti je vec OC primerak OC-uj kartu za 122 Mhz-a za GPU i memoriju koliko moze.Odradi Vantage i baci shoot Vantage prozor sa GPU-Z.OK?
Ocu nije problem, samo mi reci koji bese program radi screen capture.
*** sve sam zaboravio, sta posao uradi od coveka! :trust::sceptic:
Daj taj test u SLI da vidim ima li vajde da kupujem jos jedan Cyclone.
Cuti bre i budi strpljiv,cilj opravdava sredstvaTreba mi da uporedim sa mojom GTX285 jer po njegovom GPU skoru ja u Vantage imam vise a ovde se prica kako je Vantage merodavan za sirovu snagu.
Nisi update-ovao u my machine novinu![]()
Imam Palit GTX460 1GB klokovanu na 870/1740/4100 u kombinaciji sa Q9550 na 4GHz.
Pričajte šta treba od testova da izvrtim...
@cikanovo
Bice naravno, mrzi me sad, zagrejao mi sobu komp.
Kako tebi radi Crysis ? Ne warhead.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari