Šta je novo?

GeForce GTX 460 thread

Testiraj memoriju sa memtest ili gold memory ili prime95 pa custom i podesis koliko da pojede memorije .

@Zuke

To su original igre?
Ako nisu, opusti se, desava se, verzija leka oce da resi problem.

Odradio memtest i valjda prosao,nema gresaka.On nastavi da trazi jos ,al je dole pisalo da mogu da izadjem i da nema gresaka ,posle 1.pass-a. Ram izgleda u redu..

IMG_20140123_153633.jpg

@dexter nisu originali :) .I meni deluje da je do "lekova" nesto .

Nije dovoljan jedan pass ako te mrzi da testiras memoriju ceo dan probaj prime95 sa custom podesavanjima

Ja imam msi n460gtx 1 gb i desava mi se da se ugasi monitor i posle par sekundi upali i dole u cosku prijavi da mi je drajver prestao sa radom. Da li se nekome desavalo to?

Probaj neke novije ili starije drivere od trenutnih koje imas ..

Ubacio sam juce zadnje i na njima je isto. Jedino da probam starije.

Probaj da podignes malo napon na kartici preko After burner programa pa javi jel puca driver i dalje.

Hmmm i dalje isto, desava mi se i da kada cackam sa podesavanjima za memory cloc da se zapuca drajver.

Probao sam i sa tim drajverima, ti su mi bili pre nego sto sam presao na nove. Sada cu da probam da obrisem drajvere i sve i ubacim zadnje sa sajta i noviji msi afterburner.

Odradio sam i trenutno mi ne izbacuje taj problem, mozda se stabilizovalo :/ Jos nesto me zanima, povezan mi je led tv na hdmi ulaz i kada god upalim kompjuter prvo mi slika ide na njega pa tek kada izvrti windows prebaci na monitor. Da li moze to nekako da se promeni?

Vrh Dno