Šta je novo?

GeForce GTX 460 thread

• Začetnik teme Začetnik teme Bogda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Testiraj memoriju sa memtest ili gold memory ili prime95 pa custom i podesis koliko da pojede memorije .

@Zuke

To su original igre?
Ako nisu, opusti se, desava se, verzija leka oce da resi problem.

Odradio memtest i valjda prosao,nema gresaka.On nastavi da trazi jos ,al je dole pisalo da mogu da izadjem i da nema gresaka ,posle 1.pass-a. Ram izgleda u redu..

IMG_20140123_153633.jpg

@dexter nisu originali 🙂 .I meni deluje da je do "lekova" nesto .

Nije dovoljan jedan pass ako te mrzi da testiras memoriju ceo dan probaj prime95 sa custom podesavanjima

Ja imam msi n460gtx 1 gb i desava mi se da se ugasi monitor i posle par sekundi upali i dole u cosku prijavi da mi je drajver prestao sa radom. Da li se nekome desavalo to?

Probaj neke novije ili starije drivere od trenutnih koje imas ..

Probaj da podignes malo napon na kartici preko After burner programa pa javi jel puca driver i dalje.

Hmmm i dalje isto, desava mi se i da kada cackam sa podesavanjima za memory cloc da se zapuca drajver.

Probao sam i sa tim drajverima, ti su mi bili pre nego sto sam presao na nove. Sada cu da probam da obrisem drajvere i sve i ubacim zadnje sa sajta i noviji msi afterburner.

Odradio sam i trenutno mi ne izbacuje taj problem, mozda se stabilizovalo :/ Jos nesto me zanima, povezan mi je led tv na hdmi ulaz i kada god upalim kompjuter prvo mi slika ide na njega pa tek kada izvrti windows prebaci na monitor. Da li moze to nekako da se promeni?

Nazad
Vrh Dno