Šta je novo?

Gears of War 3

Takodje...Ali i ne razumem Epic..Zasto nisu 2 izdali za PC? Prvi deo se prodavao odlicno za PC..

Pa verovatno da bi prodali sto vise xbox 360 konzola,mnogo ljudi upravo zbog ekskluziva kupuju konzole.

Evo ga u ntsc.Ne znam jesu li nase konzole free ili samo pal?

Ma nemam pojma zato i ja pitam,al je izgleda jos rano pa nema nikoga.Kad bi znao da bi radio ntsc odmah bi ga skinuo.

***, MS nije Sony :).
Ovo u sustini nije toliko veliki problem jer je vecina igara region free, ili se verzije pojavljuju u razmaku od par dana.
Sem u posebnim slucajevima, kao sto je bio Deadly Premonition.
Nisam siguran da li ntsc igre rade na jtagovanim konzolama.

Ne. Ne moze NTSC na PAL, niti moze PAL na NTSC konzolu. Probao sam kod komsije koji ima americku konzolu.

Na JTAG, moze.

Ne mogu da razbiju sifru na gov3 izgleda da ce morati da se kupi orginal:D

Pa igra po sadrzaju koji ima stvarno i vredi originala, samo ako ne kupujes od domacih derikoza.

Sta je sa geersom jos uvek nista?U ebote pa zasto se god ufatim da hocu izjalovi se.Ovih zadnjih dana me bas ufatio neki baksuzluk.

Pa to kosta skoro kao polovna konzola :D
mada ako je trajno resenje sto se tice LIVE servisa onda se isplati,ako je samo za singleplayer onda ne vidim kako se isplati pored jtag koji ce uskoro moci da se radi na jasperu.

Pazi ne mogu da verujem da jos nema a po svemu sudeci nece ni biti,doterati ce oni nas u red.Planiram da igram sp nista vise al ako ne bude morat ce da se kupi orginal i gotovo,mozda da sacekamo koji dan pa da vidimo sta ce biti?

Ja cekam do kraja. Nemam para tako da moram da cekam. Hteo ili ne. Taman da se podsetim nekih starih dobrih igara.

Sto je najgore i ja sam bas sad u buli sa parama,pa i meni ne preostaje da cekam.

Meni i Frostonji stiže original. Ali to se samo hvalim. Nećemo nikom da pozajmimo :p
Šalim se, pitajte Frostonju. Ja sam drugi po redu.

Koliko pare?Cek malo jel mozemo mi opste da igramo orginale na flesovanim konzolama da nesto ne zaebemo drajv mislim fw?

Zao mi je sto dupliram post nakon duzeg vremena,al dal je moguce da nitko ne igra igricu ili su konzole u postupku reintegracije?Ajde dajte malo utiske?

Cekam da mi stigne igra pa da opicim multi i coop, tada cu napisati sta ja mislim. Trenutno zavrsavam GeoW 2

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Igram ja , ali jos nisam puno odmakao. Generalni utisak je, da je dosta slicno kao drugi deo. Samo sa svetlijim nivoima. Prica je interesantna za pracenje. Jedino mi je igra malo laka na normal.

Frostonja mi je tek sinoć odradio LT2+ flash i počeo sam, odigrao prvi ACT, jako je dobro za sada, a kažu da je posle dosta bolje!

Posle odigrane dvojke u coopu ne znam kako bi mi bilo da igram trojku sam. Ovako sam nastavio sa istim ortakom, krivo mi je samo zato sto ne znam vise nikoga ko bi igrao sa nama. Za razliku od dvojke koja mi je bila jako smornija i nekako tamnija, zatvorenija, ovo je i zabavnije i uzbudljivije. Barem za sada. Kraj treceg akta.

Inace i mp je jako dobar, samo ****te uvek igram protiv nekih nindzi :s

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Igrao bih i ja al nikako nemam vreme inace i meni je nick nindza :D

Sjajan je GeoW. Nije wow kao nekad, ali je dosledan, ispeglan, priča je ok, drži pažnju, a napucavanje sjajno kao i uvek :=

Nema sta *****alo vek.To kad krenes ne mozes da se manes izgubis osecaj za vreme.Eto i dzaba ti moj 6970 para kad xbox tera ladno i sta fali ovoj grafici nista.Moz da potraje jos najmanje dve godine.

Ja sam je šibao nešto jače od pola čuke. Meni je igra u fullu, kao i prethodni delovi. Trebalo bi da skinem ponovo keca, igrao sam davno na PCu, pa da se oprobam, zaboravio sam sve.

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno