Šta je novo?

Gears of War 3

Ne znaju za bolje :smoke::D

Daleko je ovo od proseka ;) , grafika je za klasu bolja od drugog dela ( bar po ovim slikama ), tako da ne vidim sta to ne valja u ocenjivanju :D , jedino ako ova prica nije uvod u ..... a to je prosek u odnosu na ps3 hitove .... bla bla bla ...... :D:p

Poslednja izmena:
Moz da bude grafika i slike kakve hoce al Gears of War 1,2 i 3 ce i dalje da bude tata na xboxu 360,tj isto sto je na ps3 uncharted 1 i 2.Ne razumem te sta smatras pod prosek?Jer do sad sto sam gledao uporedbe na pc i xboxu 360 nisam bas primetio neke velike razlike,ne kazem da ih nema ali nije isplativo kupovine novog hardvera za pc.Primer je jednostavan,evo metro 2033 na srednjoj grafici na max ne moz ni da pokrenes,dok na konzoli leti prost primer.

Gear of war ima vecu specificnu tezinu zato sto je ekskluziva, pa svi xbox-ovci po default-u zele da bude super, naravno da se ponekad malo preteruje u ocenjivanju ( kao i u suprotnom taboru ) :d , ali je sigurno da ce biti hit ;)

Moz da bude grafika i slike kakve hoce al Gears of War 1,2 i 3 ce i dalje da bude tata na xboxu 360,tj isto sto je na ps3 uncharted 1 i 2.Ne razumem te sta smatras pod prosek?Jer do sad sto sam gledao uporedbe na pc i xboxu 360 nisam bas primetio neke velike razlike,ne kazem da ih nema ali nije isplativo kupovine novog hardvera za pc.Primer je jednostavan,evo metro 2033 na srednjoj grafici na max ne moz ni da pokrenes,dok na konzoli leti prost primer.

Jos kad bi podesavanja/kvalitet grafike u istoj igri na kutiji i PC-ju bio isti :d...
U proseku, ono sto je na kutiji (pa i na ps3) u multiplatform igrama, to je na PC medium.

Poslednja izmena:
Ma, G@W je Ms/Nintendo hejter, njegove postove treba citati samo kada se odnose na ps3/pc :).

GoW je max objektivan lik, govori ono sto jeste, M$ exlusive imaju prosecnuu grafiku. Naravno to ne cini igru, ali ne mozete da lupate da bilo koja M$ igra ima WOW grafiku posle vidjenog u U2, GoW3. Jednostavno sve smesno posle toga izgleda.
Ti si Shine M$ fanboy, klasicni. :p :D

Jos kad bi podesavanja/kvalitet grafike u istoj igri na kutiji i PC-ju bio isti :d...
U proseku, ono sto je na kutiji (pa i na ps3) u multiplatform igrama, to je na PC medium.

Pa? Džabe detalji na PC-ju kad nema dve krštene igre u godinu dana. Hajde nemoj da si smešan.

Zar on nije za Crysis govorio da je krsh i da ce i ovaj novi biti krsh :)?
Da li se i sa tim slazes ?

Ja se slažem da je Crysis bio krš, a ovaj drugi će tek da bude lešina. Sem grafike to je bila ispodprosečna pucačina. Ko ovo ne vidi, onda je čist graphic-whore. Kome je ono vrh u gejmingu, taj je totalno neozbiljan.

Pa? Džabe detalji na PC-ju kad nema dve krštene igre u godinu dana. Hajde nemoj da si smešan.

Ti si bre smesan.
Sta odmah palis vatru, ko je govorio o kvalitetu igara, moj post se odnosio na post Nikola1 sto je napisao, o grafici i zahtevnosti.
Pre nego sto napises post, procitaj post koji sam citirao.

I naravno da ima dosta dobih igara, al necu da krecem o tome, offtopic bi bio zesci.

Poslednja izmena:
G@W je provereni strucnjak :D Evo i Marli se slaze :D

Vidi se napredak u grafici ali pitaj Boga od kad su ovi shotovi. Nekoliko kljucnih stvari u novom Unreal enginu nisu iskoristili tako da bih se ja malo sacekao sa komentarima. A i shotovi kao shotovi su bezveze (polozaj kamere, bez foksusa na nesto bitno).

Fazon je sto UE3 u devkitu ima opciju za pravljenje fotki sa neizivljenim super samplingom. Moramo da vidimo ovo real time da bi se procenio kvalitet. Art style mi je OK.

2qjj2xg.gif

Ma to se ceka :bottle:
Mislim da ce dedicated serveri biti prava stvar sto zbog laga i sto konacno host vise nije u prednosti.
Nova oruzlja,novi likovi,novi modovi jedva cekam Betu.
E sad se jedino pitam da lli ce uvesti veci broj igraca na mapi,posto mi dedicated serveri + ulazenje i izlazenje iz partije kad god hoces mirise na 10 vs 10 a mozda i vise :D

A evo i jedan video koji sve to demonstrira:
http://www.youtube.com/watch?v=b84V4RkPwNM

Poslednja izmena:

O kako bi voleli da slogan "Bigger, Better and More Badass" vec nisu izlizali do maksimuma sa gears dvojkom. Realno to je ono sto rade i sa gears 3. Jos vise steroida ubrizgavaju u vec prilicno napumpanu igru.

Ja jedva cekam. I to ne zbog online-a. Igrao sam dvojku online, previse klinaca amera koji urlaju u mikrofon za moj senzibilitet...

Nadam se da ce kampanja biti bolja od dvojke...

Kec je onako totalno orginalna igra, presao sam i dvojku ali mi kec ostavio bolji utisak.Mracnije okruzenje bolja prica (losija grafika ali nesto minimalno losija) i nema toliko smaranja sa misijama gde vozis vozila.
Dvojka je isto ok i fino osmisljena ali ipak je dosta svetlija da kazem, onaj gears kec je bas dark postapokaliptican u fulu.
Multipleyer sam malo igrao i tu su me pokidali svi koji su stigli, ima i laga dosta i kanal mi je sto treba da srokas pun okvir u glavu nekom da bi taj crko, tako da sam batalio mp u girsu :)

i meni je vise legao kec, mracniji i bolje docarava atmosferu, ali prica u prvom delu ne da nije bolja od price u drugom, nego nije uopste postojala :)

Ja sam skontao pricu dosta dobro u kecu, mozda nije onako lepo upakovana kao u dvojci ali je bas fino zamisljeno ono sto su hteli da predstave u igri :)
Ako razumes sta sam hteo da kazem.

[YOUTUBE]5odDtASLJ58[/YOUTUBE]

Konacno malo boje i u Gears-u.

Jedino zbog ovog serijala zazalim sto nemam box. :(

Nazad
Vrh Dno