Šta je novo?

Gears of War 3

Ja sam blizu kraja igre. Meni je ovo najlosiji deo do sada. I kec i dvojka su mi mnogo bolji. Puno vise bossova, zanimljivijih lokacija, *******cija itd...

To si igrao single. On i nije nesto. Kazu da je multi odlican.

Mada je dobar i single, samo je vec zamorno, sve smo fore vec videli. Nisu skoro nista unapredili osim grafike. I nervira me sto tesko mozes da pogines cak i na hard. Uvek te neko ozivi i teras dalje. Ubija izazov.

Poslednja izmena:
Igram na hard, dosao sam do poslednjeg bossa. Ne mogu da je predjem nikako. 2x je skinem sa towera, i treci put mi uvek razbije tower. Iako ja pucam u nju ko blesav.

Ima li neko slicnih problema, na hard?

Skidam ovu igru pa me zanima da li moze neko objasniti postupak za rezanje jer igra premasuje kapacitet DL diska, citam po netu da se ipak stavi da se reze i na 97% da kad iskoci greska to je u stvari to. Ne bih puno da eksperimentisem pa ako neko zna nek mi kaze kako i sta...

Kada pustis da rezes, reci ce ti da nema dovoljno mesta da nareze sadrzaj i ponudice ti 2 opcije - OverBurn i Truncate. Izaberes ovu drugu i to je to. Napomena: Ovo je za program ImgBurn.

Kada pustis da rezes, reci ce ti da nema dovoljno mesta da nareze sadrzaj i ponudice ti 2 opcije - OverBurn i Truncate. Izaberes ovu drugu i to je to. Napomena: Ovo je za program ImgBurn.

Hvala druze. Upravo sam to i uradio sad se reze igra. Opciju gde se unose sektori sam stavio na Optimal tako sam citao u nekom uputstvu. Sad cekam da vidim sta ce ispasti :D

Edit: Nije uspelo, imgburn mi nije izbacio error na 97 ili 98%, finalizirao je disk. Ubacim u konzolu ne prepoznaje ga. Jel sam mozda treba podesiti sektor u one brojeve sto pise u .dvd kad otvorim preko notepad-a

Poslednja izmena:
Vrh Dno