Šta je novo?

Gears of War 3

Procurela je beta tj. nezavrsena verzija igre he he he. Upravo je testiram... :)

Toliko mu je dobra da jos uvek testira, pa je zaboriavio da podeli misljenje sa nama!!! he he

Pa vidim da dosad nikoga ne zanima :) Ovako, ovo je prava prilika da se vidi kako izgleda nezavrsena ali dosta igriva verzija igre. Na mojoj konzoli je savrseno igriva mada cujem da neki vlasnici JTAG konzole imaju raznoraznih problema. Dakle fps je dosta los kad ima vise npc-a na ekranu i kad se nesto desava, poneki zaklon recimo nema uopste teksturu, postoje neke zelene providne kocke postavljene na mapi a ponekad izleti i neka poruka iz konzole engine-a u vezi gears AI-a itd ali se najvise primeti nezavrsenost u ingame cutscenes gde nedostaju razne stvari, naprimer sve izgleda super ali nedostaje animacija lica ili to ima ali nije sinhronizovana sa glasom ili recimo pozadina je normalna a likovi su totalni crni bez ikakvog detalja ili recimo likovi koji pricaju sa Markusom i Domom ali su nevidljivi ili im nedostaje lice he he kao i neke animacije koje nedostaju za nekog od npc-a.

Ovo sto sam igrao dok nisam bio sprecen je stvarno odlicno. Po prvi put mi se stvarno svidja art stil nekih lokacija jer su dodali boju i raznolikost, mehanika i gameplay je stari dobri gears i tu nema nesto bitno drugacije jer je i pre bilo OK. Cini mi se da je sve otvorenije i vece, nisu onako skucene i zatvorene lokacije kao pre. Novi neprijatelji su onako, interesantni, postoji gameplay segment sa Cole Train-om na stadionu gde se on priseti kako je bio fudbaler i onda stavi kacigu i kao americki fudbaler poslaze sa rowdy runom neprijatelje i dodje do nekih bombi na samom terenu gde se jedna od misija desava :) Fino uradjeno.

Zadovoljan sam kako igra odmice, stvarno ima varijacije u napredovanju kroz igru, neprijatelji se menjaju non stop, prisetio sam se kako gears ima bogat arsenal razlicitog oruzja u igri, od pistolja pa do preteskih bacaca ili miniguna a tu je i retro lancer koje na nekim mestima locusti koriste kao turret jer spoje po cetiri lancera na postolje :).

Nazalost stao sam sa igranjem na pocetku act 3 i prvog chaptera jer nisam mogao da predjem bug koji se desava kad se brane dve kapije tvrdjave od najezde protivnika jer se desava da se posle probijanja prve kapije nesto u skripti ne aktivira zbog nekog bug-a i onda se protivnici kod druge kapije non stop spawnuju pa tu mozete igrati i pola sata uzalud jer se sledeci checkpoint ne desava. Ovo moze da se predje na neki nacin jer sam citao da i drugi imaju isti bug ali meni nije uspelo ni posle nekoliko pokusaja. Probao sam i da stavim tudji savegame ali ni to nije radilo kod mene. Odigrao sam dovoljno da znam da ce biti stvarno odlicna igra pa i ne zalim ako sad ne uspem da je zavrsim.

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru.

Ja bih odavno probao da sam mogo ali nazalost moja konzola nije jtagovana pa tako da od toga nista dok se ne pojavi full verzija. Sve jedno bitno je da su igru poboljsali na bolje i da je vredna cekanja.

E konacno bi i ja probao ovaj naslov, vidim na sva usta hvale Gearse pa ajd da vidim i to cudo.
Nego jel ima svrhe odmah poceti od drugog dela, mislim cujem da je drugi deo dosta bolji od keca, pa mozda bolje da odma krenem sa dvojkom pa ukoliko mi se svidi nabavicu i keca sigurno, a ukoliko mi se kec bas ne svidi sumnjam da cu imati volje da nabavljam i dvojku.

Mozes da pocnes od drugog ali odigraj obavezno i prvi.

Ok ako mi se dvojka bude svidela onda definitivno ce i kec doci na red ;)

Ok ako mi se dvojka bude svidela onda definitivno ce i kec doci na red ;)
Dvojka je fantasticna igra, znaci za 3 klase bolja od keca. Ja sam prvo odigrao dvojku, pa onda keca, sto tebi ne savetujem ako planiras sve delove da predjes. Dakle, prvi deo najbolje kao zagrejavanje, pa onda dvojka ;)

Odigrao sam sam i act 4 i 5 sa tudjim save-om ali ne i act 3 sto je steta jer nisam imao prilike da vidim bitan segment u prici i spoiler. Ostao mi je samo jos zadnji boss fight ali se opet nesto zabagovalo na kraju no nije ni bitno. Mislim da ce gears 3 biti bolji i od dvojke.

Gears of War 3 Has Gone Gold!

Totalno GAY :D

Stari dobi Gridlock:

Ko ima JTAG konzolu vec moze da igra full verziju..

Jedine dve igre (Xbox 360 ekskluzive) zbog kojih nekad pozelim da imam doticnu konzolu su Alan Wake i Gears of War 2 i 3. Sve ostale igre koje me interesuju postoje i u verzijama za PS3 i/ili PC. Doduse, na netu sam procitao neke glasine da ce Windows 8 imati mogucnost pokretanja Xbox 360 igara za sta ce se placati pretplata kao za npr. Xbox LIVE.

Jedine dve igre (Xbox 360 ekskluzive) zbog kojih nekad pozelim da imam doticnu konzolu su Alan Wake i Gears of War 2 i 3. Sve ostale igre koje me interesuju postoje i u verzijama za PS3 i/ili PC. Doduse, na netu sam procitao neke glasine da ce Windows 8 imati mogucnost pokretanja Xbox 360 igara za sta ce se placati pretplata kao za npr. Xbox LIVE.

Samo se zapitaj koliko ce ti jak racunar trebati da pokrenes igre sa xbox-a 360?

Zavisi. Ako MS lepo odradi emulaciju. Ili ce mozda da ponude igranje preko neta, nesto kao on-live.

Zavisi. Ako MS lepo odradi emulaciju. Ili ce mozda da ponude igranje preko neta, nesto kao on-live.

A kada je MS odradio nesto kako treba? A ovo drugo ne verujem da ce da ponude tako nesto mada opet treba sacekati pa videti koliko ima istine u svemu tome sto najavljuju?

Smallville je napisao(la):
Samo se zapitaj koliko ce ti jak racunar trebati da pokrenes igre sa xbox-a 360?
Smallville je napisao(la):
...mada opet treba sacekati pa videti koliko ima istine u svemu tome sto najavljuju?

Sam si sebi odgovorio. ;) Mislim da je jos rano da uopste i pricamo o ovome, a kamoli da donosimo nekakve zakljucke, zato sto jos uvek nije zvanicno ni potvrdjeno da ce Windows 8 moci da pokrece igre sa Xbox-a 360. To su za sad samo glasine, a da li ce ta opcija biti deo Windows 8-ice i kakav ce hardver biti potreban, to jos niko ne zna (osim onih iz Microsofta :)).

Sto si ljut? Sto si opet flesovao konzolu, a oni opet sprecili pirateriju?

E sad radi JTAG. :) Mislim kad se pojavi.

Kako ne videh da je ovo izaslo vec :)

Sto si ljut? Sto si opet flesovao konzolu, a oni opet sprecili pirateriju?

E sad radi JTAG. :) Mislim kad se pojavi.

Eto sad sam sto kazes flesno konzolu a oni vec pricaju da uskoro nece moci bez 2.0.Ma samo da ovaj fles sada izdrzi da odigram gov3 a za drugo me nije briga ionako sam konzolu kupio najvise zbog te igre a takodje i deca,sto im god drugo dam da igraju krenu malo i odustanu ne drzi ih igra osim gov1 i 2 a ja im rekao da uskoro izlazi trojka,pa me sad stalno zapitkuju kad ce<a ja im odgovaram i tata bi sine.Malo sale al stvarno je tako.
Ajd sad jedno pitanje?Sto mislite koliko ce resursa konzole da zauame igrica gov3?Pitam zato jer ako bude izgledala jadno kao dead island na konzoli u odnosu na pc onda dzabe ti ga bilo_Osnova pitanja da li xbox jos uvek ima dovoljno snage da izgura danasnje igre kao sto su gov3?

Poslednja izmena:
Danasnje konzole su ti dosle do svog maksimuma pa tako da ovo sto vidis to je to, od toga neverujem da ce moci nesto bolje da naprave. Kao i svaka serija konzola koja pocne da ulazi u svoju zavrsnicu pocinje da izbacuje igre sa neverovatnom grafikom ali to je samo zato sto joj je vreme za penziju. Seti se samo PS2 na svom kraju kakvu je imao grafiku a kakvu je imao na pocetku.

Mozda ce xbox 360 i ps3 da izbace igre sa nesto malo boljom grafikom ali ne verujem da mogu sada nesto bolje od Gears Of War 3 i God Of War 3.

Po meni je Uncharted 2 na nivou GoW 3, tako da ocekujem mali napredak...

Sve jedno, koliko god da bude bolje to je krajnji limit ps3 a bogami i xbox 360. Tesko da mogu nesto sada da urade znacajno i da oduseve gejmersku populaciju sa novim naslovom. Manje vise sve sada igre koje budu izlazile ce imati grafiku kao GoW 3 i Gears 3 to govorim za one igre koje su poznate (blockbuster) dok one malo manje te ce imati grafiku nesto slabijeg kvaliteta. Videces sada samo kada izadje Resistance 3 i Batman Arkham City da ce biti grafika na zavidnom nivo cak sta vise odusevicemo se ali nece imati nekog znacajnog pomaka u odnosu na predhodne delove.

Moze i multi malo da se vezba igrajuci protiv botova :) nema killstrekova i perkova ali na kraju partije samo pljuste sarene medalje i znacke za sve i svasta... Cak se i tad dobija xp

Takodje...Ali i ne razumem Epic..Zasto nisu 2 izdali za PC? Prvi deo se prodavao odlicno za PC..

Nazad
Vrh Dno