Šta je novo?

Gears of War 3

Bah, tipicno za njih...Ono sto me iznenadilo je ova zeMska, skroz fino izgleda:D

sad se mislim, ko im je bio cetvrti lik u timu? u prvom delu je bio onaj plavi, u drugom hm... bese onaj sto je zginuo? mogli bi malo da porade na tom cetvrtom karakteru, ovi do sad mi nisu dovoljno upecatljivi za razliku od prve trojice :)

Gears 3 scans

gearspg16584732.jpg

gearspg26606177.jpg

gearspg36623114.jpg

gearspg46726228.jpg

gearspg56738603.jpg

gearspg66751644.jpg

gearspg76763783.jpg

gearspg86776221.jpg

Jel ovo West Coast Customs radio odela za ljude, sa sve zvucnicima na grudima :D

Ma jok ;) nego mi smesno, a inace Gears bi bas probao da ima na PS3.. :)

pa imas keca na pc-u :)

Za koji se ne zna dal je losije upravljanje na gamepadu ili na tastatura+mis.
Probao, nisam mogao vise od pola sata...

Treba to igrati kako bog nalaze, na Xboxu, verujem da je tu ok igra.
Port je smesan...

Uh, pa sa X360 kontrolerom je identicno kao na Xboxu 360. Pre ce biti da ti ne znas da koristis kontoler.

Ne.
Kontrole i odziv su bile previse trome.
Uostalom pogledaj PC temu, ako je jos ziva. Niko to nije igrao sa gamepadom...

Pa ta igra a i jos khm neke :D su i pravljene da ne moras da se obrces, samo drzis autoaim :d.

Mojne smarate, lose je to port odradjen, all in all.

Kontrole su identicne kao na Xboxu kada ih podesis pravilno.

Dakle, nisu one krive, vec ti ne znas da igras.

Kontrole su identicne kao na Xboxu kada ih podesis pravilno.

Dakle, nisu one krive, vec ti ne znas da igras.

Stari mali dobri hater :D.
Dunno, mozda je do mene, trazim scroll po gamepadu :p.

pa ***, u geow ima snajpera ali moras da koristis i druga oruzja i izadjes ponekad iz steka :D

Vidim pratis moj rad u BC2, hvala velika ,) :d.
Ja kad uzmem Engineer klasu, svi se sabiju u stekove :smoke:.

Da ne offujemo vise, nije GEoW moj tip igre, a i nije dovoljno kvalitetan port na PC-ju, tako da... :).

Poslednja izmena:
Multi%20Turret%20Front_1280.jpg

Bajoneti koji su uz to i krvavi :D :D :D.

Na fiksiranom oružju?!
WTF
Veoma korisno ako su protivnici toliko loodi da se sami nabadaju na te bajonete.

To ti je Xbox exluziva. :D Mozda se coop igraci nabadaju na bajonete ne bi li se zrtvovali bogovima Epic-a i M$-a. :-devil-:
Ja stvarno ne kapiram sta ljudi vide u Gearsu, totalni smor od igre...

Kako ne vidite da su to 4 nezavisne pusketine koje se montiraju na fiksni nosac i onad dobijete skalameriju sa slike za obaranje pesadije ;)

Kako ne vidite da su to 4 nezavisne pusketine koje se montiraju na fiksni nosac i onad dobijete skalameriju sa slike za obaranje pesadije ;)

Toga nema u Uncharted 2/God of War 3/Heavy Rain/Killzone 2, etc... pa naravno da oko nije naviknuto da tako sagleda stvari :d

Ovo za sada fenomenalno izgleda, mada, sigurno su slike obradjivane.
Svidja mi se sto cemo konacno dobiti i ostale boje :).

Silverback_Curbstomp_1280.jpg

PolyponNest_1280.jpg

Marcus_Shooting_Mutant_Drudge_Large_1280.jpg

Marcus_Chainsaw_Kick_Drudge_1280.jpg

Drudge_Charging_Marcus_Anya_GI_1280.jpg

Marcus_Angry_Drudge_1280.jpg

Lambent_Attack_1280.jpg

Dom_Charging_1280.jpg

Ovako dobrao ne izgleda ni GoW3, a kamoli da moze GeOW3 posle muljave grafike u GeOW2. Xbox ne moze da ima vise ne priblizno dobru grafiku PS3 exluzivama. Nije ovo hate talk, vec objektivnost. Imam obe konzole, i Xbox prednost je samo piraterija, sve ostalo je na strani PS3.

Ove slike sa hudom imaju malo previse dobar dof mada su ostatak pustili bez dodatnog AA. Meni se cini da je ovo dovoljno drugacije u odnosu na dvojku, taman koliko treba. Bice valjda jos nekih zanimljivih detalja u odnosu na prethodnike po pitanju igranja.

Ovo za sada fenomenalno izgleda, mada, sigurno su slike obradjivane.
Svidja mi se sto cemo konacno dobiti i ostale boje :).

PolyponNest_1280.jpg

Marcus_Shooting_Mutant_Drudge_Large_1280.jpg

Marcus_Chainsaw_Kick_Drudge_1280.jpg

Drudge_Charging_Marcus_Anya_GI_1280.jpg

Marcus_Angry_Drudge_1280.jpg

Lambent_Attack_1280.jpg

Dom_Charging_1280.jpg

Ovo izgleda mnogo dobro, :zgran: , ako bude i malo ruznije, u slucaju da su ove fotke "photoshop-irane" bice jednako super, nisam se nadao da ce ovo izgledati toliko bolje od drugog dela, svaka cast. :smoke:

Krš je grafika na onim slikama. Teksture su nešto bolje (za konzolu) ali sve ostalo čist prosek. Stvarno mi niste jasni sa ocenama kvaliteta grafike u poslednje vreme...

Nazad
Vrh Dno